E-Commerce

Proserve ondersteunt meerder e-commerce organisaties. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we precies met welke IT-uitdagingen jouw bedrijf te maken heeft.

Wij optimaliseren jouw e-commerce omgeving. We geven advies omtrent de juiste IT-oplossingen voor jouw e-commerce business en bouwen en beheren deze ook. Door de IT-infrastructuur volledig over te dragen aan Proserve ben je verzekerd van een zeer solide basis voor je e-commerce activiteiten en kun jij je volledig richten op het onderhoud en doorontwikkeling van je applicatie(s). 

De juiste IT-architectuur is van cruciaal belang om je e-commerce omgeving optimaal te laten presteren. Een verslechterde performance kost direct klanten en daarmee omzet. Proserve streeft naar een hechte samenwerking waarbij we samen zorgen voor een uitstekend presterende IT-omgeving en applicaties. Op basis van business requirements ontwerpen we een maatwerkoplossing die bezoekerspieken moeiteloos opvangt, flexibel genoeg is om mee te groeien met de business endie het releasen van nieuwe functionaliteiten ondersteunt en versnelt. 

 We streven naar een langetermijnrelatie met onze klanten waarbij we met elkaar in gesprek blijven over zowel business als operatie. Want gezamenlijke e-commerce uitdagingen aangaan waarbij onze expertises elkaar versterken zorgen voor de mooiste resultaten.

Case

Voor de realisatie van een toekomst- bestendige container omgeving heeft Medpets contact gezocht met Proserve. 

Meer weten?

Neem contact op met Evelien Dagostine

Uitgelichte artikelen