Managed Cloud Hosting

Managed Cloud Hosting is ideaal voor organisaties die hoge eisen stellen aan flexibiliteit en schaalbaarheid en een betrouwbare Cloud hostingomgeving zoeken, geschikt voor één of meerdere Cloud Servers.

Cloud Hosting vanuit betrouwbare datacenters in Nederland

Managed Service

Onze Cloud Hosting wordt volledig beheerd, waardoor je verzekerd bent van beschikbaarheid en continuïteit. Wij staan dagelijks voor je klaar en nemen de verantwoordelijkheid op ons, inclusief onderhoud, beveiligingsupdates, backups en monitoring. Onze meerwaarde als Managed Service Provider richt zich op alle elementen die essentieel zijn voor het correct functioneren van een website en/of applicatie.

Flexibel en Schaalbaar

Voor onze Cloud Hosting gebruiken we diverse Cloud technologieën (VMware, Openstack, AWS en Azure), waardoor we een Cloud Server kunnen leveren die optimaal aansluit bij de volwassenheid en de behoeften van onze klanten. Bovendien is de capaciteit van een Cloud Server schaalbaar, wat het geschikt maakt voor omgevingen met piekbelasting, zoals bij webshops, ticketverkoop en marketingblogs.

Persoonlijk Contact

Wij vinden persoonlijk contact en een snelle respons erg belangrijk. Korte communicatielijnen en direct toegang tot een specialist zijn dan ook voor ons vanzelfsprekend. We denken proactief met je mee en hebben een bredere blik dan alleen onze directe verantwoordelijkheid. Ons team staat dan ook dagelijks voor je klaar en is telefonisch bereikbaar.

Voorbeeldconfiguraties en prijzen voor Cloud Hosting servers:

Configuratie StandardPerformanceHigh Performance
€ 185,-Per maand *€ 378,-Per maand *€ 530,-Per maand *
KiezenKiezenKiezen
Processoren 4 Cores 4 Cores 4 Cores
Geheugen 4GB 8GB 8GB
Opslagruimte 200GB 200GB 200GB
Dataverkeer 1TB 1TB 1TB
Besturingssysteem Linux/Windows Linux/Windows Linux/Windows
Backup retentie 14 dagen 28 dagen 28 dagen
Cloud Platform TransIP VMware VMware
Managed Service Lite Platform Application
Ondersteuning 8x5 13x5 24x7
Garanties* 99% 99,9% 99,99%

*Uptime-garanties zijn indicatief en worden beïnvloed door de technische configuratie. Bijvoorbeeld, een uptime-garantie van 99,99% is slechts realiseerbaar wanneer er een redundante technische configuratie is geïmplementeerd.

Maatwerk?

Voor maatwerk configuraties, load-balanced en high-availability opstellingen, neem gerust contact met ons op. Onze specialisten geven graag advies bij meer uitdagende vraagstukken.

Managed Cloud Hosting servers zijn standaard voorzien van:

Managed Firewall

Wij verzorgen het beheer van de managed firewall, wat resulteert in de blokkering van ongewenst verkeer en het waarborgen van de veiligheid.

Anti-DDoS

De Anti-DDoS-beveiliging biedt bescherming tegen DDoS-aanvallen en wordt automatisch geactiveerd zodra onze systemen deze detecteren.

Security by Design

Wij passen het principe van security by design toe om security-incidenten te voorkomen en ervoor te zorgen dat we voldoen aan wet- en regelgeving.

Redundante Infrastructuur

Onze Cloud Hosting platformen zijn volledig redundant opgezet en kunnen optioneel gebruik maken van meerdere datacenters.

Backup Service

Wij maken dagelijks backups van gegevens, waardoor het mogelijk is om bestanden die in de afgelopen dagen zijn verwijderd, te herstellen.

24x7 Monitoring

De Cloud Hosting platformen en Cloud Servers worden 24x7 gemonitord, om zowel prestaties als beschikbaarheid te waarborgen.

Wij ondersteunen ook:

WordPress

Drupal

TYPO3

PHP

JAVA

Laravel

Magento

CodeIgniter

SymfonyZoek je ondersteuning voor iets specifieks? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want alleen de meest populaire onderdelen worden hierboven genoemd. We bieden namelijk ondersteuning voor een breed scala aan mogelijkheden.

Wil je meer informatie?

Wij staan voor je klaar!
Bel 088 - 252 52 52
Mail sales@proserve.nl