Managed Services

Wij bieden complete ontzorging voor organisaties op elk niveau met onze Managed Services. Ons team met specialisten staat hierbij garant voor uitstekende prestaties en beschikbaarheid.

Onze Managed serviceniveaus

Managed Lite

Managed Lite is onze managed service voor hostingomgevingen die gebruik maken van DirectAdmin of Plesk als control panel. Wij nemen de verantwoordelijkheid voor de installatie en het beheer van het besturingssysteem en het control panel. Met duidelijke garanties volgens onze Service Level Agreements verzorgen wij periodiek en preventief onderhoud, installeren beveiligingsupdates, en zorgen voor backups en monitoring.

Managed Platform

Bij Managed Platform verzorgen wij het beheer van de technische infrastructuur en nemen verantwoordelijkheid voor het besturingssysteem, middleware en database. Met duidelijke garanties in een resultaatsverplichting volgens onze Service Level Agreement, staan wij in voor de beveiliging en voeren wij periodiek en preventief onderhoud uit, inclusief beveiligingsupdates, backups en monitoring.

Managed Application

Bij Managed Application dragen we de volledige verantwoordelijkheid, inclusief het technisch applicatiebeheer, en ondersteunen we bij het optimaliseren van prestaties en beschikbaarheid, indien gewenst binnen een volledig OTAP-model. Met heldere Key Performance Indicators en een resultaatsverplichting in een Service Level Agreement staan wij garant voor de continuïteit van de business voor onze klant.

Onze mogelijkheden per serviceniveau

Services Managed LiteManaged PlatformManaged Application
Oplossingen Control Panel Solutions Standard Solutions Custom Solutions
Patches en Updates OS & Control Panel OS, Middleware & Database OS, Middleware & Database
Upgrades Optioneel Optioneel Inclusief
Cloud Platform BladeVPS, PerformanceVPS & VMware PerformanceVPS, VMware, AWS & Azure VMware, ProCloud, AWS & Azure
Monitoring Platform Platform & Capaciteit Platform, Capaciteit & Applicatie
Backup locatie Offsite Onsite & Offsite Onsite & Offsite (immutable)
Backup retentie 14 of 28 dagen 14 of 28 dagen Maatwerk
Service Level Agreement 8x5, 13x5 of 24x7 8x5, 13x5 of 24x7 8x5, 13x5 of 24x7
Ondersteuning Knowledgebase, E-mail & Telefonisch Knowledgebase, E-mail & Telefonisch Knowledgebase, E-mail & Telefonisch
Garanties* 99% 99,9% 99,99%

*Uptime-garanties zijn indicatief en worden beïnvloed door de technische configuratie. Bijvoorbeeld, een uptime-garantie van 99,99% is slechts realiseerbaar wanneer er een redundante technische configuratie is geïmplementeerd.

Voor ons is Security by Design een vanzelfsprekend uitgangspunt

Het uitbesteden van het beheer van jouw omgeving is een belangrijke beslissing, waarbij de beveiliging van applicaties en data cruciaal is. Daarom hanteren wij het principe van Security by Design. Of je nu een omgeving ontwerpt, migreert of beheert, bij ons is security een integraal onderdeel. Een goed beveiligde omgeving is essentieel om indringers buiten te houden, security-incidenten te voorkomen en te voldoen aan wet- en regelgeving. Hiervoor bieden wij geavanceerde Security Services om jouw omgeving te beveiligen.

Anti-DDoS

Onze Anti-DDoS garandeert de beschikbaarheid van online diensten door proactieve detectie en mitigatie van DDoS-aanvallen. Dit waarborgt een ononderbroken online ervaring voor klanten door bescherming tegen schadelijke cyberdreigingen en downtime.

Firewall

De Firewall biedt optimale bescherming door ongeautoriseerde toegang tot netwerken te blokkeren. Dit waarborgt de beveiliging van klantgegevens en bedrijfskritieke systemen, waardoor een veilige omgeving wordt gewaarborgd en potentiële bedreigingen worden geminimaliseerd.

Firewall+IPS

Onze firewall, uitgerust met een Intrusion Prevention System (IPS), verhoogt de veiligheid en betrouwbaarheid. Met IPS bieden we extra beveiliging door proactief dreigingen op te sporen en te blokkeren, gebruikmakend van Threat Intelligence en volgens de OWASP-richtlijnen.

Endpoint Detection

Endpoint Detection biedt klanten een proactieve benadering van cybersecurity door virus- en malware-activiteiten op servers te detecteren en erop te reageren. Dit waarborgt een snelle identificatie en aanpak van potentiële bedreigingen, waardoor de beveiliging wordt versterkt.

SIEM

Onze Security Information and Event Management (SIEM) biedt klanten geavanceerde beveiliging door realtime monitoring van netwerkactiviteiten en het detecteren van potentiële bedreigingen. Dit zorgt voor snelle en proactieve incidentidentificatie en een verbeterde cyberverdediging.

CP-Sec

Onze Control Panel Security (CP-Sec) integreert met DirectAdmin en Plesk voor continue bewaking en respons op potentiële bedreigingen. Het biedt een robuuste beschermingslaag tegen malware, verdachte activiteiten en beveiligt websites effectief, wat zorgt voor een veilige online ervaring.

Offsite & Immutable Backup

Naast Onsite Backup beschikken wij ook over Offsite & Immutable Backup, wat extra databeveiliging biedt door kritieke gegevens extern op te slaan en onwijzigbaar te maken. Dit waarborgt een veerkrachtige dataherstelstrategie en beschermt tegen dataverlies, ongeacht de omstandigheden.

Data Encryption at Rest

Met Data Encryption at Rest worden klantgegevens veilig opgeslagen. Deze geavanceerde beveiligingsmaatregel versleutelt opgeslagen data, waardoor vertrouwelijke informatie beschermd is tegen ongeautoriseerde toegang of diefstal, wat de integriteit en privacy van klantgegevens waarborgt.

Data Encryption in Flight

Met 'Data Encryption in Flight' worden gegevens tijdens verzending beveiligd. Deze geavanceerde methode voor versleuteling waarborgt dat gevoelige informatie veilig wordt overgedragen, wat de privacy en integriteit van klantgegevens versterkt, en vertrouwen in dataoverdracht bevordert.

Wil je meer informatie?

Wij staan voor je klaar!
Bel 088 - 252 52 52
Mail sales@proserve.nl