Managed Services

Wanneer downtime geen optie is.

De 24/7 beschikbaarheid van je IT-omgeving is voor de continuïteit van je bedrijfsvoering essentieel. Met Managed Services krijgt je op dit vlak zekerheid. Onze specialisten denken met je mee, bewaken de beschikbaarheid van je omgeving en nemen het volledige beheerproces uit handen. Direct contact en een persoonlijke aanpak staan hierbij centraal. Samen komen we tot het beste resultaat! 

Altijd up-to-date en veilig. Altijd.

De kern van ons Managed Services-aanbod is veiligheid. Bij Proserve weet je namelijk zeker dat je applicaties, tooling en andere software altijd up-to-date en veilig zijn want ook in back-up en herstel van je omgeving wordt voorzien.

Proserve verhoogt daarnaast de beschikbaarheid van je omgeving dankzij het gebruik van een multi-datacenter configuratie. Je omgeving en data zijn hierbij gespreid over meerdere datacenters. Ook bij uitval van een van deze datacenters blijft je omgeving hierdoor beschikbaar, zodat je gewoon kunt doorwerken. Onze Immutable Backup beschermt je tevens tegen ransomware-aanvallen. Zo ben je altijd up-to-date en veilig.

Alle benodigde kennis op één plek.

Wij beschikt over meerdere teams met diverse specialisten. Zij beheersen uiteenlopende technologieën, zoals Microsoft-, Linux- en VMware-gerichte technieken. Ook netwerken hebben geen geheimen voor ons. Onze teams zijn goed bekend met de mogelijkheden, voordelen én beperkingen van open source-software. Zij adviseren en denken met je mee. Er is altijd iemand die over de benodigde kennis beschikt voor het oplossen van je vraagstuk.

Jouw gehele IT omgeving is onze verantwoordelijkheid.

De experts van Proserve beheren niet alleen uw infrastructuur - ook wel de Platform-as-a-Service (PaaS)-laag genoemd - maar ook de applicaties die daarop draaien.

Denk hierbij onder andere aan Microsoft SQL-databases, remote desktop-omgevingen, traditionele setups met Linux-databases, PostgreSQL-databases, clustering en Apache-services en geavanceerde CI/CD oplossingen. De mogelijkheden zijn zeer divers; afhankelijk van je doel of project selecteren wij in samenspraak de meeste beste oplossing.

Case

Om het beheer van hun applicaties te vereenvoudigen, koos Hoppinger voor een Managed Docker container oplossing.
 

Lees hoe wij anderen hebben hebben geholpen met hun uitdagingen.

Meer weten?

Neem contact op met Patrick Grauss

Uitgelichte artikelen