Managed Dedicated Hosting

Managed Dedicated Hosting is perfect voor jouw organisatie als je specifieke eisen stelt aan prestaties of als je behoefte hebt aan een eigen serverinfrastructuur met één of meerdere servers.

Dedicated Hosting vanuit betrouwbare datacenters in Nederland

Managed Service

Onze Dedicated Hosting wordt volledig beheerd, waardoor je verzekerd bent van continuïteit. Wij staan dagelijks voor je klaar en nemen de verantwoordelijkheid op ons, inclusief onderhoud, beveiligingsupdates, backups en monitoring. Onze meerwaarde als Managed Service Provider richt zich op alle elementen die essentieel zijn voor het correct functioneren van een website en/of applicatie.

Krachtige prestaties

Een Dedicated Hosting oplossing garandeert optimale prestaties doordat je de server exclusief gebruikt, met volledige toegang tot de serverresources. Hierdoor verbetert de voorspelbaarheid van prestaties, wat bijzonder geschikt is voor zware workloads. De exclusieve toewijzing van resources verzekert optimale prestaties voor jouw behoeften.

Persoonlijk contact

Wij vinden persoonlijk contact en een snelle respons erg belangrijk. Korte communicatielijnen en direct toegang tot een specialist zijn dan ook voor ons vanzelfsprekend. We denken proactief met je mee en hebben een bredere blik dan alleen onze directe verantwoordelijkheid. Ons team staat dan ook dagelijks voor je klaar en is telefonisch bereikbaar.

Voorbeeldconfiguraties en prijzen voor Dedicated Hosting servers:

Configuratie StandardAdvancedPerformance
€ 360,-Per maand *€ 437,-Per maand *€ 633,-Per maand *
KiezenKiezenKiezen
Processoren 6 Cores (3,2Ghz) 8 Cores (3,2Ghz) 16 Cores (3,1Ghz)
Geheugen 64GB 64GB 128GB
Opslagruimte 1900GB 1900GB 3800GB
Dataverkeer 1TB 1TB 1TB
Besturingssysteem Linux/Windows Linux/Windows Linux/Windows
Backup retentie 14 dagen 28 dagen 28 dagen
A-kwaliteit Hardware Dell Dell Dell
Managed Service Lite Platform Application
Ondersteuning 8x5 13x5 24x7
Garanties* 99% 99,9% 99,99%

*Uptime-garanties zijn indicatief en worden beïnvloed door de technische configuratie. Bijvoorbeeld, een uptime-garantie van 99,99% is slechts realiseerbaar wanneer er een redundante technische configuratie is geïmplementeerd.

Maatwerk?

Voor maatwerk configuraties, load-balanced en high-availability opstellingen, neem gerust contact met ons op. Onze specialisten geven graag advies bij meer uitdagende vraagstukken.

Managed Dedicated Hosting servers zijn standaard voorzien van:

Managed Firewall

Wij verzorgen het beheer van de managed firewall, wat resulteert in de blokkering van ongewenst verkeer en het waarborgen van de veiligheid.

Anti-DDoS

De Anti-DDoS-beveiliging biedt bescherming tegen DDoS-aanvallen en wordt automatisch geactiveerd zodra onze systemen deze detecteren.

Security by Design

Wij passen het principe van security by design toe om security-incidenten te voorkomen en ervoor te zorgen dat we voldoen aan wet- en regelgeving.

A-kwaliteit hardware

Onze geavanceerde servers bestaan uit A-kwaliteit hardware en bieden een betrouwbare infrastructuur voor optimale prestaties.

Backup service

Wij maken dagelijks backups van gegevens, waardoor het mogelijk is om bestanden die in de afgelopen dagen zijn verwijderd, te herstellen.

24x7 monitoring

De Dedicated Hosting platformen en Dedicated Servers worden 24x7 gemonitord, om zowel prestaties als beschikbaarheid te waarborgen.

Wij ondersteunen ook:

Wordpress

Drupal

TYPO3

Magento

CodeIgniter

Symfony

PHP

JAVA

LaravelZoek je ondersteuning voor iets specifieks? Aarzel niet om contact met ons op te nemen, want alleen de meest populaire onderdelen worden hierboven genoemd. We bieden namelijk ondersteuning voor een breed scala aan mogelijkheden.

Wil je meer informatie?

Wij staan voor je klaar!
Bel 088 - 252 52 52
Mail sales@proserve.nl