/ Over Proserve

/ Wij geloven in de kracht van samenwerking

Dit doen we door een cultuur te creëren waar niemand “de wijsheid in pacht” heeft en waarin we elkaar kunnen uitdagen. Samenwerken om tot het beste resultaat te komen. Hierbij staan transparantie en het delen van kennis en ervaringen centraal. Dit is wat ons betreft de basis, voor zowel Proserve als haar klanten, om te kunnen innoveren en continu vooruitgang te boeken. Op zowel technisch als organisatorisch vlak.

/ Wij werken met passie en vakmanschap

Ons team bestaat uit gedreven professionals die beschikken over veel kennis en ervaring. We willen graag de context en de business van onze klanten begrijpen. Meedenken, betrokken zijn en een bijdrage leveren aan het succes, de innovatie en de groei van onze klanten. Dit doen we met passie, korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.

/ Wij ontwerpen, bouwen en beheren Managed IT oplossingen

Altijd op maat, op basis van gestandaardiseerde bouwblokken en gebruik makend van best practices. We werken platformonafhankelijk met zowel public als private cloud. Waarbij de business requirements van de klant altijd het vertrekpunt zijn. Proserve behaalde al 4 jaar op rij “geen bevindingen” bij de ISO-audits en heeft in 2020 de scope verder uitgebreid met een ISAE3402 rapportage. Alle diensten worden in en vanuit Nederland geleverd. In 2018 en 2019 waardeerde klanten Proserve met een 8,6 voor klanttevredenheid en behaalde we op alle andere aspecten een top 3 notering ten opzichte van andere partijen in het jaarlijkse Giarte benchmark onderzoek.

/ Een unieke positie met een compleet aanbod

Als onderdeel van team.blue heeft Proserve een unieke positie en toegang tot hoogwaardige bouwblokken voor cloud infrastructuur en connectiviteit. Zo leverde Proserve samen met andere labels een oplossing op maat voor de Partspoint Group. Maar ook klanten bij andere labels, die groeien of aan een hogere veiligheidsstandaard moeten voldoen, komen aan boord bij Proserve en profiteren van de samenwerking binnen team.blue.

/ Vakmanschap

Onze medewerkers halen iedere dag het beste uit zichzelf om hun bijdrage te leveren aan de groei van onze klanten. We sturen bewust op persoonlijke groei en impact van al onze teamleden, zodat wij onze kennis blijven vergroten en de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

/ Betrouwbaar

Onze klanten moeten er op kunnen vertrouwen dat hun data bij ons veilig staat. Wij voldoen daarom aan de hoogste eisen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Proserve is ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

/ Betrokken

We zijn actief betrokken bij uw bedrijfsdoelen en uitdagingen op de langere termijn. Bij Proserve staat de langdurige en strategische samenwerking centraal. Gezamenlijk bouwen we aan de oplossingen voor vandaag en morgen.

/ Onze medewerkers maken het verschil

Wij zijn een team vol gedreven en enthousiaste professionals. Met onze kennis kunnen we de diensten continu innoveren en zijn we in staat om de best passende oplossingen te bieden aan onze klanten.

Nordi Malih

Managing Director
"De kwaliteit van onze dienstverlening borgen we door bewezen technologieën, standaarden en best practices. Wij onderscheiden ons door onze cultuur waarbij we onszelf en onze klanten continu uitdagen om de lat hoger te leggen."

Sebastiaan Bakker

Security & Compliance Officer
"De focus op informatiebeveiliging zorgt ervoor dat er geen ruimte is voor aannames, maar wel voor het anticiperen op iedere mogelijke situatie en het effectief beheersen van zowel de technische als menselijke risico’s."

Patrick Koelemij

Microsoft System Engineer
"Ik vind het uitdagend en interessant om samen met onze klanten te innoveren en nieuwe techniek toe te passen."