/ Over Proserve

/ Make IT Personal

Door gezamenlijk te bouwen aan de oplossingen voor vandaag en morgen garandeert Proserve de continuïteit van bedrijfskritieke omgevingen.

/ Visie

Proserve faciliteert de innovatie en groei van haar klanten. We streven hierbij naar strategische partnerships waarin we samen bouwen aan flexibele, betrouwbare en veilige oplossingen. Niet alleen voor vandaag, maar juist ook met een oog op de toekomst.

/ Uw Managed & IT Solutions partner

Dit doen we op basis van maatwerkoplossingen met behulp van gestandaardiseerde componenten, bewezen technologieën en cloud-onafhankelijk. Hierbij gaan we uit van de meest veeleisende security & compliance standaarden om uw continuïteit te kunnen garanderen en de volwassenheid van uw IT-omgeving te verhogen.

/ Een unieke positie met een compleet aanbod

Als onderdeel van de TransIP Group heeft Proserve een unieke positie met toegang tot hoogwaardige bouwblokken voor cloud infrastructuur en connectiviteit.

/ Vakmanschap

Onze medewerkers halen iedere dag het beste uit zichzelf om hun bijdrage te leveren aan de groei van onze klanten. Daarnaast staat continue ontwikkeling bij ons centraal, zodat wij onze kennis blijven vergroten en de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

/ Betrouwbaar

Onze klanten moeten ervan kunnen uit gaan dat hun data bij ons in veilige handen is. Wij voldoen daarom aan de strengste voorwaarden voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement en zijn we ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

/ Betrokken

We zijn actief betrokken bij uw bedrijfsdoelen en uitdagingen op de langere termijn. Bij Proserve staat de langdurige en strategische samenwerking centraal. Gezamenlijk bouwen we aan de oplossingen voor vandaag en morgen.  

/ Onze medewerkers maken het verschil

Wij zijn een team vol gedreven, enthousiaste, professionele en gezellige collega’s. Met onze kennis kunnen we onze diensten continu doorontwikkelen en zijn we in staat om de best passende oplossingen te bieden aan onze klanten.

Nordi Malih

Managing Director
"De kwaliteit van onze dienstverlening borgen we door bewezen technologieën, standaarden en best practices. Wij onderscheiden ons door onze cultuur waarbij we onszelf en onze klanten continu uitdagen om de lat hoger te leggen."

Sebastiaan Bakker

Security & Compliance Officer
"De focus op informatiebeveiliging zorgt ervoor dat er geen ruimte is voor aannames, maar wel voor het anticiperen op iedere mogelijke situatie en het effectief beheersen van zowel de technische als menselijke risico’s."

Patrick Koelemij

Microsoft System Engineer
"Ik vind het uitdagend en interessant om samen met onze klanten te innoveren en nieuwe techniek toe te passen."