Hi, wij zijn Proserve

Proserve is de Managed Service Provider voor de zakelijke markt. Met een team van specialisten leveren wij Managed Services vanuit betrouwbare datacenters in Nederland.

Onze Cloud technologie

Wij maken gebruik van bewezen cloud technologieën binnen het team.blue ecosysteem. Hierdoor zijn wij in staat een cloudplatform aan te bieden dat het beste aansluit bij de volwassenheid en de business van onze klant. Overstappen naar een geavanceerder cloudplatform is eenvoudig, waardoor onze klanten zorgeloos kunnen groeien.

  • Standard - De Standard Cloud is opgebouwd met behulp van de Blade- en PerformanceVPS van TransIP in Nederland.
  • Performance - Onze Performance Cloud maakt gebruik van de industriestandaard VMware en is eveneens gevestigd in Nederland.
  • High Performance - Onze High Performance Cloud is gebaseerd op ProCloud en maakt deel uit van de Enterprise cloud infrastructuur van team.blue Nederland.

Onderdeel van team.blue

Als onderdeel van team.blue, een krachtige Europese digitale enabler voor bedrijven en ondernemers, maken wij deel uit van een team van 2000 professionals. We delen en combineren relevante kennis, expertise en andere middelen om als Proserve sneller en efficiënter de beste Managed Services in de zakelijke markt aan te bieden. Het is belangrijk op te merken dat Proserve binnen team.blue fungeert als een zelfstandige partij. Hierbij maken we gebruik van de voordelen van team.blue om diensten te verlenen. Zo creëren we een unieke synergie tussen onze zelfstandigheid en de voordelen van ons grotere team.

Oplossingen vanuit betrouwbare datacenters in Nederland

Altijd up-to-date

Onze specialisten zorgen dagelijks met toewijding ervoor dat onze Managed Services up-to-date en veilig blijven, wat resulteert in optimale prestaties en beveiliging.

Optimaal beveiligd

Wij zijn ISO 9001, ISO/IEC 27001, NEN 7510 en ISAE 3402 II-gecertificeerd, waarmee wij voldoen aan de strengste normen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement.

Persoonlijke ondersteuning

Wij hechten waarde aan persoonlijk contact en snelle respons bij het leveren van Managed Services. Dagelijks zijn onze specialisten telefonisch beschikbaar voor ondersteuning.