/ Over Proserve

/ Wij geloven in de kracht van samenwerking

Dit doen we door een cultuur te creëren waar niemand “de wijsheid in pacht” heeft en waarin we elkaar kunnen uitdagen. Samenwerken om tot het beste resultaat te komen. Hierbij staan transparantie en het delen van kennis en ervaringen centraal. Dit is wat ons betreft de basis, voor zowel Proserve als haar klanten, om te kunnen innoveren en continu vooruitgang te boeken. Op zowel technisch als organisatorisch vlak.

/ Managed Services

Proserve is het managed IT label binnen de tech familie team.blue. Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam bedienen wij al 20 jaar onze klanten met managed IT solutions. Benieuwd wat onze aanpak zo uniek maakt? 

/ Wij werken met passie en vakmanschap

Ons team bestaat uit gedreven professionals die beschikken over veel kennis en ervaring. We willen graag de context en de business van onze klanten begrijpen. Meedenken, betrokken zijn en een bijdrage leveren aan het succes, de innovatie en de groei van onze klanten. Dit doen we met passie, korte lijnen en een persoonlijke aanpak. Op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.

/ Wij ontwerpen, bouwen en beheren Managed IT oplossingen

Altijd op maat, op basis van gestandaardiseerde bouwblokken en gebruik makend van best practices. We werken platformonafhankelijk met zowel public als private cloud. Waarbij de business requirements van de klant altijd het vertrekpunt zijn. Proserve behaalde al 4 jaar op rij “geen bevindingen” bij de ISO-audits en heeft in 2020 de scope verder uitgebreid met een ISAE3402 rapportage. Alle diensten worden in en vanuit Nederland geleverd. In 2020 en 2021 waardeerde klanten Proserve met een 8,9 voor klanttevredenheid in het jaarlijkse Giarte benchmark onderzoek. Ook is Proserve in 2021 uitgeroepen tot nr.1 Managed Service Provider van Nederland in de Emerce100. 

/ Een unieke positie met een compleet aanbod

Als onderdeel van team.blue heeft Proserve een unieke positie en toegang tot hoogwaardige bouwblokken voor cloud infrastructuur en connectiviteit. Zo leverde Proserve samen met andere labels een oplossing op maat voor de Partspoint Group. Maar ook klanten bij andere labels, die groeien of aan een hogere veiligheidsstandaard moeten voldoen, komen aan boord bij Proserve en profiteren van de samenwerking binnen team.blue.

/ Vakmanschap

Onze medewerkers halen iedere dag het beste uit zichzelf om hun bijdrage te leveren aan de groei van onze klanten. We sturen bewust op persoonlijke groei en impact van al onze teamleden, zodat wij onze kennis blijven vergroten en de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

/ Betrouwbaar

Onze klanten moeten er op kunnen vertrouwen dat hun data bij ons veilig staat. Wij voldoen daarom aan de hoogste eisen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Proserve is ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

/ Betrokken

We zijn actief betrokken bij uw bedrijfsdoelen en uitdagingen op de langere termijn. Bij Proserve staat de langdurige en strategische samenwerking centraal. Gezamenlijk bouwen we aan de oplossingen voor vandaag en morgen.

/ Onze medewerkers maken het verschil

Wij zijn een team vol gedreven en enthousiaste professionals. Met onze kennis kunnen we de diensten continu innoveren en zijn we in staat om de best passende oplossingen te bieden aan onze klanten.

Patrick Grauss

Sales Director
"Wij streven naar langdurige partnerships waarbij de business centraal staat en niet de IT. De basis is onze kennis en kunde, waarbij we ervan uitgaan dat niemand de wijsheid in pacht heeft en we samen meer bereiken. Wij onderscheiden ons met een cultuur, waarbij we onszelf en onze klanten continu uitdagen om de lat hoger te leggen. Dit resulteert naast een hele hoge klanttevredenheid ook in wederzijds vertrouwen, persoonlijk contact en een krachtige samenwerking."

Marcel Boogert

Technical Operations Manager
“Vanuit de techniek zijn we bij alle klanten vanaf het begin betrokken. We denken mee met het design, we bouwen de oplossing en zijn verantwoordelijk voor het beheer. Doordat we bij elke cruciale stap betrokken zijn, voelt het als “ons eigen kindje” en hebben we altijd de volledige context. Wij zijn het (virtuele) verlengstuk van onze klanten. Je spreekt bij ons altijd direct met de engineers. Dit zorgt voor korte lijnen en een goede samenwerking.”

Vacatures

Breid jij ons team uit?

/ Solutions Architect

> lees meer

/ Accountmanager

> lees meer