/ Over Proserve

/ Wij geloven in samenwerking

In een veranderende maatschappij, waarin mensen en bedrijven steeds meer verwachtingen hebben van IT.

/ Dit doen we met passie, vakmanschap en een persoonlijke aanpak

Wij werken uitsluitend met gedreven en ervaren medewerkers. Medewerkers die niet alleen de IT-systemen kennen maar ook de context én de business van de klant begrijpen op zowel operationeel, tactisch als strategisch niveau.

/ Wij ontwerpen, bouwen en beheren Managed IT oplossingen

Maatwerk waarbij de business requirements leidend zijn. Dit doen we platformonafhankelijk en op basis van gestandaardiseerde bouwblokken.

/ Een unieke positie met een compleet aanbod

Als onderdeel van team.blue heeft Proserve een unieke positie met toegang tot hoogwaardige bouwblokken voor cloud infrastructuur en connectiviteit.

/ Vakmanschap

Onze medewerkers halen iedere dag het beste uit zichzelf om hun bijdrage te leveren aan de groei van onze klanten. Daarnaast staat continue ontwikkeling bij ons centraal, zodat wij onze kennis blijven vergroten en de hoogste kwaliteit kunnen leveren.

/ Betrouwbaar

Onze klanten moeten er op kunnen vertrouwen dat hun data bij ons veilig staat. Wij voldoen daarom aan de hoogste eisen voor informatiebeveiliging en kwaliteitsmanagement. Proserve is ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 gecertificeerd.

/ Betrokken

We zijn actief betrokken bij uw bedrijfsdoelen en uitdagingen op de langere termijn. Bij Proserve staat de langdurige en strategische samenwerking centraal. Gezamenlijk bouwen we aan de oplossingen voor vandaag en morgen.  

/ Onze medewerkers maken het verschil

Wij zijn een team vol gedreven, enthousiaste, professionele en gezellige collega’s. Met onze kennis kunnen we onze diensten continu doorontwikkelen en zijn we in staat om de best passende oplossingen te bieden aan onze klanten.

Nordi Malih

Managing Director
"De kwaliteit van onze dienstverlening borgen we door bewezen technologieën, standaarden en best practices. Wij onderscheiden ons door onze cultuur waarbij we onszelf en onze klanten continu uitdagen om de lat hoger te leggen."

Sebastiaan Bakker

Security & Compliance Officer
"De focus op informatiebeveiliging zorgt ervoor dat er geen ruimte is voor aannames, maar wel voor het anticiperen op iedere mogelijke situatie en het effectief beheersen van zowel de technische als menselijke risico’s."

Patrick Koelemij

Microsoft System Engineer
"Ik vind het uitdagend en interessant om samen met onze klanten te innoveren en nieuwe techniek toe te passen."