Managed Virtual Datacenter

Managed Virtual Datacenter geeft jouw organisatie volledige controle over een virtueel datacenter, zonder zich zorgen te maken over het beheer van de onderliggende infrastructuur.

Virtual Datacenter vanuit betrouwbare datacenters in Nederland

Bewezen technologie

Virtual Datacenter maakt gebruik van VMware Cloud Director om een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk virtueel datacenter te leveren, met een intuïtieve interface voor het beheren van een virtueel datacenter. Hiermee is het mogelijk om workloads grafisch te beheren, virtuele servers te creëren en te groeperen in vApps, en netwerken op te zetten en te beheren op een eenvoudige en toegankelijke wijze.

Hoog beschikbaar

Het Virtual Datacenter platform is ontwikkeld als een metrocluster, met gebruik van redundante enterprise hardware van Dell EMC, verdeeld over twee datacenterlocaties. Hierdoor is het mogelijk om bij een verstoring uit te wijken naar een ander datacenter, of kunnen workloads tegelijkertijd worden verdeeld over twee datacenters in een load-balanced configuratie.

Flexibel en schaalbaar

Virtual Datacenter schaalt mee met de groei van een organisatie. In geval van tijdelijk verminderde capaciteitsbehoefte kan dit eenvoudig maandelijks worden aangepast. Deze schaalbaarheid zorgt voor een flexibele en efficiënte inzet van middelen, waardoor organisaties kunnen anticiperen op veranderende eisen in hun applicatielandschap en het optimaliseren van hun IT-infrastructuur.

Voorbeeldconfiguraties en prijzen voor Virtual Datacenter:

Configuratie StandardPerformanceHigh Performance
€ 633,-Per maand *€ 1166,-Per maand *€ 1772,-Per maand *
KiezenKiezenKiezen
vCPU 10 Cores 20 Cores 30 Cores
vMEM 16GB 32GB 64GB
vDISK 500GB 1000GB 1500GB
Dataverkeer 5TB 10TB 15TB
Cloud Platform VMware VMware VMware
Dual Datacenter
Anti-DDoS
Offsite Backup Optioneel Optioneel Optioneel
Ondersteuning 8x5 13x5 24x7
Garanties* 99% 99,9% 99,99%

*Uptime-garanties zijn indicatief en worden beïnvloed door de technische configuratie. Bijvoorbeeld, een uptime-garantie van 99,99% is slechts realiseerbaar wanneer er een Dual Datacenter oplossing is geïmplementeerd.

Maatwerk?

Voor maatwerk configuraties, load-balanced en high-availability opstellingen, neem gerust contact met ons op. Onze specialisten geven graag advies bij meer uitdagende vraagstukken.

Managed Virtual Datacenter is standaard voorzien van:

VMware technologie

Het Virtual Datacenter maakt gebruik van VMware Cloud Director om een betrouwbaar en gebruiksvriendelijk virtueel datacenter te bieden.

Dual Datacenter

Het Virtual Datacenter platform is verspreid over twee datacenterlocaties, waardoor workloads hoog beschikbaar kunnen worden ingericht.

Anti-DDoS

De Anti-DDoS-beveiliging biedt bescherming tegen DDoS-aanvallen en wordt automatisch geactiveerd zodra onze systemen deze detecteren.

Offsite Backup

Wij beschikken over een derde datacenter locatie met opslagcapaciteit die gebruikt kan worden als offsite backup locatie.

99,99% Uptime

Wij garanderen een beschikbaarheid met een garantie van 99,99% op de infrastructuur van ons Virtual Datacenter platform.

24x7 Monitoring

Virtual Datacenter wordt 24x7 gemonitord, om zowel prestaties als beschikbaarheid te waarborgen.

Wil je meer informatie?

Wij staan voor je klaar!
Bel 088 - 252 52 52
Mail sales@proserve.nl