Transport & Logistics

De transport- en logistieksector staat voor uitdagingen zoals het waarborgen van data integriteit en veiligheid, het handhaven van hoge beschikbaarheid van systemen, en het optimaliseren van kostenbeheer. Deze factoren zijn essentieel om de continuïteit en efficiëntie van operaties te garanderen in een dynamische en steeds veranderende markt.

Top drie uitdagingen voor Transport & Logistics

Data integriteit en veiligheid

Transport- en logistieke bedrijven verwerken vaak gevoelige gegevens, zoals klantinformatie, leveringsroutes en inventaris. Het waarborgen van de integriteit en veiligheid van deze gegevens is van cruciaal belang om te voorkomen dat informatie wordt gecompromitteerd door cyberaanvallen of datalekken. 

Hoge beschikbaarheid

Betrouwbaarheid en beschikbaarheid van systemen zijn essentieel in de transport- en logistieke sector, waar downtime kan leiden tot vertragingen in leveringen, operationele verstoringen en financiële verliezen. Het beheren van hostingoplossingen met een hoog beschikbaarheidsniveau kan een uitdaging zijn, vooral bij het omgaan met piekbelastingen en onverwachte gebeurtenissen. 

Kostenbeheer

Wanneer je te maken hebt met competitieve marktomgeving en dunne marges, is het efficiënt beheren van hostingkosten belangrijk. Het optimaliseren van de kosten voor infrastructuur, zonder concessies te hoeven doen aan prestaties en betrouwbaarheid, kan een uitdaging zijn.  

Solide oplossingenvoor jouw industrie

Wij begrijpen de unieke uitdagingen waarmee Transport & Logistics bedrijven worden geconfronteerd. Proserve biedt veilige, betrouwbare en kostenbesparende oplossingen die zijn ontworpen om prestaties te verbeteren en zo online succes te garanderen.Security by Design

Security by Design passen we toe binnen de sector Transport & Logistics om te helpen bij het waarborgen van data-integriteit en veiligheid. Onze ervaren professionals hebben uitgebreide ervaring in het oplossen van complexe vraagstukken, met een sterke focus op data-integriteit en veiligheid. Deze prioriteiten zijn diep verankerd in onze beheerprocessen en -procedures, inclusief het vier-ogen principe bij wijzigingen en het opslaan van alle backups als immutable offsite. Bovendien zijn we gecertificeerd volgens alle relevante normen en is onze infrastructuur volledig redundant. We bieden DDoS-mitigerende maatregelen aan om snel te reageren op potentiële bedreigingen zoals DDoS-aanvallen. 

High Availability

Onze industrie leidende betrouwbaarheid en uptime worden hoog gewaardeerd. Met onze High Availability oplossingen garanderen we een uptime van 99,999% en halen we vrijwel altijd een beschikbaarheid van 100%. De infrastructuur waarop onze oplossingen zijn gebouwd, is door de hele keten heen redundant opgezet. Dit solide fundament van High Availability is van onschatbare waarde voor de sector Transport & Logistics, die op zoek is naar een betrouwbare partner voor hun kritieke cloud hosting infrastructuur. 

Containerization

Onze Containerization oplossingen zorgen voor efficiënt beheer van hostingomgevingen, wat kostenbesparingen oplevert. Je kunt eenvoudig beginnen en uiteindelijk doorgroeien naar een volledig managed Kubernetes platform. Voor dit platform betaal je een vast bedrag voor het beheer, ongeacht het aantal applicaties. Het variabele deel van ons managed Kubernetes platform bestaat uit de resources. Deze groeimogelijkheden en flexibiliteit bieden de sector Transport & Logistics de mogelijkheid om eenvoudig op- en af te schalen. 

Proserve biedt oplossingen die specifiek zijn afgestemd op uitdagingen en doelen van elk bedrijf. Onze expertise gecombineerd met toonaangevende technologieën, zorgt ervoor dat omgevingen niet alleen voldoen aan de huidige eisen, maar ook klaar is voor toekomstige groei. Neem contact op om te ontdekken hoe jouw bedrijf kan groeien en innoveren met de hulp van onze gespecialiseerde oplossingen.

Referenties

Blog

Wil je meer informatie?

Wij staan voor je klaar!
Bel 088 - 252 52 52
Mail sales@proserve.nl