Hoppinger

Managed container oplossing

Hoppinger maakt gebruik van een Managed Docker container oplossing, waarmee het beheer van hun legacy applicaties wordt vereenvoudigd. Het voordeel van deze oplossing is dat Hoppinger snel nieuwe versies van haar applicaties kan releasen. Developers hoeven geen rekening te houden met hardware en configuraties. Zij kunnen zich zo volledig richten op nieuwe applicatiefeatures en er wordt efficiënter gebruikgemaakt van beschikbare resources

Gekozen oplossing

Schaalbaar, flexibel en toekomstbestendig

Optimaal en kostenefficient gebruik van resources

Partnership gebaseerd op kennis en vertrouwen

“Proserve is eigenlijk een van de ‘standaard bouwblokken’ van Hoppinger; een betrouwbare partner waarop we kunnen vertrouwen en die maatwerk levert waar dat nodig is.”

Giuseppe Maggiore, CTO – Hoppinger

Kennispartner

Naast afname van diensten zoekt Hoppinger in Proserve ook een kennispartner. Door mee te denken in oplossingsrichtingen kunnen verdere verbeteringen in de dienstverlening worden gerealiseerd en kan Proserve Hoppinger optimaal blijven ondersteunen en ontzorgen.

“We zochten een excellente uitvoeringspartner die ons kan ontzorgen en ondersteunen op het gebied van infrastructure services en dat beter kan dan wijzelf .”

Giuseppe Maggiore, CTO – Hoppinger

Over Hoppinger

Hoppinger is een strategisch consultancybedrijf, creatieve digital agency en IT-huis in één. Het idee kwam toen oprichter Marijn Bom de hoogste berg in Scandinavië beklom: een digitaal bureau om ambitieuze mensen te laten excelleren en klanten optimaal van dienst te zijn. Ooit begonnen als webbureau, heeft Hoppinger haar services uitgebreid en zijn ze nu de digitale partner op het gebied van digitale transformatie. Van het creatieve concept tot de praktische uitvoering: alles wordt uit handen genomen. Samen met hun klanten halen ze het maximale uit de digitale wereld.