Justdiggit

Een betere wereld door te helpen met vergroening

Nadia de Waal | Global Manager Marketing | Justdiggit

Over Justdiggit

Justdiggit is een non-profit organisatie die zich inzet om klimaatverandering tegen te gaan door het opzetten van talloze vergroeningsprojecten in Afrika én om wereldwijd bewustzijn te creëren over nature-based solutions. Door gebruik te maken van technieken zoals regenwateropvang, het terugplaatsen van bomen en het plaatsen van graszaadbanken proberen ze de opwarming van de aarde tegen te gaan.

Hoe we hebben geholpen

Nadia de Waal: "Proserve is sinds 2016 al partner van Justdiggit, zij zagen het belang van vergroening al vroeg in! Sinds die tijd verloopt onze hosting vlekkeloos, we krijgen updates ruim van tevoren aangekondigd en als we een vraag hebben wordt die direct beantwoord. Hierdoor zijn wij vrijwel geen tijd kwijt hieraan en kunnen wij ons focussen op onze missie: het vergroenen en verkoelen van de planeet."

Trots op onze samenwerking

We zijn er trots op dat we partijen zoals Justdiggit kunnen helpen met het vergroenen van de aarde. Daarom behouden we, net als bij alle andere klanten, goed contact zodat we altijd kunnen inspelen op veranderende situaties. Zo blijven we flexibel en kan Justdiggit zich blijven richten op de aarde