Henri Willig Group

Wij maken ambachtelijke kazen en unieke kaasgeschenken

Paul Belema | IT Manager | Henri Willig Group

Over Henri Willig Group

Henri Willig Group produceert kazen in eigen kaasmakerijen. In Heerenveen en Katwoude. Als bedrijf beheren ze de volledige keten. Van gezond grasland, het goed zorgen voor de dieren, het met zorg maken en laten rijpen van de kaas tot en met een netwerk van eigen winkels waar de kaas geproefd en gekocht kan worden. Zowel nationaal als internationaal. De Henri Willig Group exporteert inmiddels naar meer dan 30 landen. Bekende eigen merken zijn Henri Willig, Hooidammer en Polderkaas.

Hoe we hebben geholpen

Wij werken platformonafhankelijk. Dit betekent dat wij alle cloudomgevingen ondersteunen en meerdere cloudoplossingen in één Managed Hosting oplossing kunnen bieden. Bij de Henri Willig Group komen veel specifieke applicaties samen en zijn er veel verschillende gebruikers. Wij leverde een flexibele en schaalbare oplossing met Azure en private cloud. Eén omgeving, die toekomstvast is en alle gebruikers de juiste performance geeft om vooruitgang te boeken.

Trots op onze samenwerking

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Gezamenlijk kijken we naar de beste oplossing. Dit is een dialoog, geen eenrichtingsverkeer. Zeker bij een niche als kaasmakerij, willen wij begrijpen hoe de business werkt en meedenken over de beste oplossing. Bij een samenwerking, durf je vragen te stellen en elkaar uit te dagen. Alleen dan kun je elkaar echt versterken en gezamenlijk groei realiseren.

Door niet alleen met de Henri Willig Group te praten maar ook met hun belangrijkste toeleveranciers te sparren, hebben wij de veiligheid in de breedte naar een hoger niveau kunnen tillen. Veiligheid beperkt zich niet alleen tot de IT-oplossing die je zelf levert. In een partnership kijk je breder en challenge je ook de andere leveranciers en applicaties. Dit is ook waar de Henri Willig Group het meest bij is gebaat. Hun succes en groei vormt de basis voor de samenwerking.