/ Olbico

/ Samen succesvol

Het uitbesteden van je IT is meer dan alleen een contract en een Service Level Agreement. Het is een samenwerking. Als bedrijf wil je continu vooruitgang, nieuwe technologie toepassen en je blijven innoveren. De partner waarmee je samenwerkt moet zich willen verdiepen in je business, vragen durven te stellen en willen investeren in de samenwerking. Dit is exact wat Olbico miste bij hun vorige leverancier en wel vond bij Proserve. Een partner die meedenkt en samen succesvol wil zijn.

“Wanneer je als bedrijf groeit, dan veranderen ook je wensen en eisen. In onze zoektocht naar een nieuwe IT-partner, kwamen we bij Proserve terecht. Naast het invullen van onze vraag, denken ze ook mee over de toekomst. Hierdoor kwamen ze met een oplossing die niet alleen nu past maar ons ook faciliteert bij de volgende stap in ons groeiproces.”

Christian Jungerius, Lead Developer - Olbico

/ Gekozen oplossing

Schaalbaar, flexibel en toekomstvast

Volledig redundant met 100% datareplicatie

Compliance & privacy: data in NL opgeslagen

/ Meer dan requirements

Meedenken betekent dat je niet alleen de requirements bespreekt maar ook de business, ambities, organisatie en cultuur. Dit zijn allemaal aspecten die van invloed zijn op het succes van de oplossing en de samenwerking. Je moet elkaar durven te challengen op de inhoud en de keuzes. Voor de nieuwe dataservice van Olbico en Altares Dun & Bradstreet, is er dus niet alleen gesproken over requirements maar ook over de ambities op de lange termijn. De verdere samenwerking tussen Olbico en Altares Dun & Bradstreet en de beoogde samenwerking tussen Proserve en Olbico. 

/ Nederlandse partij en cloud infrastructuur

Voor Olbico was het belangrijk om samen te werken met een Nederlandse partij, die beschikt over een volledig gecertificeerde IT omgeving. De data en applicatie moeten op Nederlands grondgebied staan. Er is een Managed IT oplossing ontworpen die volledig redundant is met datareplicatie over meerdere datacenters. Inclusief harde garanties over de beschikbaarheid.

“Direct vanaf de start werd er actief meegedacht over de uiteindelijke oplossing. De gesprekken waren open en van daaruit konden we elkaar ook aanvullen en verbeteren. Met als resultaat een oplossing waar we beiden erg tevreden over waren én zijn.”

Christian Jungerius, Lead Developer – Olbico

/ Proserve is betrokken

Het onderscheidend vermogen van Proserve zit in de betrokkenheid en het persoonlijke contact. Wij geloven in een krachtige samenwerking op alle niveaus en met volledige context. Iedereen moet elkaar makkelijk en direct kunnen bereiken. Samen richting bepalen en keuzes maken.

“Proserve stelt zich proactief op en komt doorlopend met oplossingen en verbeteringen. Een nieuwe situatie, want hierdoor worden wij achter de broek aangezeten, in plaats van dat we zelf aan de bel moeten trekken.”

Christian Jungerius, Lead Developer – Olbico

/ Over Olbico

Olbico ontwikkelt software die bedrijfsinformatie koppelt, onderhoudt en manageable maakt in CRM. Na het samengaan met Altares Dun & Bradstreet, is er door Olbico een nieuwe dataservice opgezet voor de BeNeLux. Het Olbico Master Data Platform. Met deze dataservice en andere databronnen kan Olbico jouw CRM monitoren, verifiëren en verrijken met actuele gegevens. In 2008 was Olbico het eerste bedrijf in Nederland dat succesvol het Handelsregister van de Kamer van Koophandel wist te koppelen aan CRM.