/ Momice

/ Vaste contactpersoon en korte lijnen

Momice biedt eventprofessionals een alles-in-1-oplossing om hun event te organiseren. Via de SaaS-applicatie kan alles worden geregeld. Van de uitnodiging en inschrijving tot en met de enquête na afloop. Proserve levert de hosting en zorgt dat de applicatie altijd beschikbaar is.

“We merken duidelijk dat we een belangrijke klant zijn voor Proserve, ondanks het feit dat we een vrij kleine klant zijn.”

Rutger Bremer – Medeoprichter en directeur van Momice

/ Gekozen oplossing

Hoge beschikbaarheid van de applicatie

Alles conform AVG richtlijnen

Voorbereid op toekomstige groei

/ High-availability

Momice beschikt over een kleine IT-afdeling en wil focussen op de ontwikkeling van de applicatie. Zodoende zochten ze een andere partij voor het beheer. Het beheer en de uptime is belangrijk, omdat bezoekers altijd en overal toegang moeten hebben tot de applicatie van een event. Is de applicatie niet beschikbaar, dan kan het zijn dat een bezoeker zich niet kan registeren of zijn registratiecode bij het event niet kan laten scannen.

“Wanneer er iets in de opstelling verandert – bijvoorbeeld in het geval van een update –, bespreken we met Proserve of dit mogelijk is. Vaak bedenken we dan samen een oplossing en kijken we of we die oplossing zelf kunnen doorvoeren of dat Proserve dit doet. Dat is erg prettig communiceren”

Rutger Bremer – Medeoprichter en directeur van Momice

/ Volledige security-compliance

De manier van managed hosting die Proserve biedt, sluit goed aan op de wensen van Momice. Proserve werkt volgens de ITIL-methode, in feite de standaard voor IT-beheer. De hoogwaardige datacenters van het bedrijf staan in Nederland op geografisch gescheiden locaties, wat een voorwaarde was met betrekking tot de AVG. Daarnaast werkt Proserve volgens de ISO 27001-, ISO 9001- en NEN 7510-normen. Momice schakelt veel met security officers die willen weten hoe de beveiliging van een event is geregeld en welke leveranciers erbij betrokken zijn. Proserve genereert rapportages en geeft toelichting op hoe bepaalde zaken zijn ingericht, waardoor Momice deze security officers snel de juiste informatie kan aanleveren.

/ Soepele samenwerking

Volgens Bremer verloopt de samenwerking met Proserve al vanaf het begin heel soepel. “De klantenservice is gevestigd in Nederland, waardoor je zeker weet dat je ze snel te pakken krijgt en niet eerst allerlei telefooncentrales hoeft te passeren. Daarnaast hebben we een vaste contactpersoon die altijd voor ons klaarstaat en snel antwoorden voor ons heeft als we ergens tegenaan lopen, zoals technische problemen die we zelf niet kunnen oplossen. Aangezien de evenementen live plaatsvinden en om een snelle oplossing vragen, is dat erg fijn.”

“De maximale uptime en security die we nodig hebben, krijgen we dankzij Proserve. Ik ben echt erg tevreden.”

Rutger Bremer – Medeoprichter en directeur van Momice

/ Over Momice

Momice biedt eventprofessionals een SaaS-applicatie om hun event te organiseren. De communicatie rond en op een event is voor een eventmanager van groot belang. Voorheen maakten eventmanagers gebruik van allerlei losse systemen.

Denk aan MailChimp voor het uitnodigen van genodigden, Excel voor het bijhouden van aanmeldingen en SurveyMonkey voor het houden van enquêtes. Dat is niet efficiënt en maakt de kans op het maken van fouten erg groot. Dankzij Momice kunnen eventmanagers nu toegang krijgen tot al die oplossingen in één geïntegreerd systeem. Hiermee kan eventcommunicatie op een eenvoudige manier in goede banen worden geleid.