Managed KubernetesKubernetes.

Kubernetes is een containerorkestratieplatform waarmee je het uitrollen en beheren van gecontaineriseerde applicaties optimaliseert. Met behulp van dit open source-systeem kunt je grote groepen containers en gecontaineriseerde applicaties beheren. Kubernetes is de snelste en eenvoudigste manier waarmee je aan de slag kunt met containers. Kubernetes is ook complex.

Wij laten jouw developers, developen.

Proserve neemt de complexiteit graag voor je uit handen. Als klant hoeft je uitsluitend nog code te ontwikkelen; Proserve doet al het andere. Je hebt geen omkijken naar het uitrollen van de CI/CD-pipeline, het gebruik van Kubernetes en het beheer van je containers. Je kunt zich volledig richten op het ontwikkelen van code. De code stopt je in de pipeline, waarna wij zorgdragen voor de uitrol.

Voordelen Managed Kubernetes

CI/CD pipeline

Via een CI/CD pipeline pusht jou updates naar jouw applicatie. Doordat dit proces zeer eenvoudig is, kunt jij met grote regelmatig kleine updates uitbrengen.

Application Monitoring

Voor applicatielogging maken we gebruik van een ElasticSearch-cluster. Dit maakt het monitoren en loggen van een volledig Kubernetes-cluster mogelijk.

Container Security

We voeren security-scans uit voor jouw container registries. Hiermee sporen we kwetsbaarheden in container-images op, zodat deze niet tot security-incidenten leiden.

Wij maken werken met Kubernetes toegankelijker.

Aan de slag gaan met Kubernetes vraagt om specifieke kennis. Helaas is deze kennis niet eenvoudig en toegankgelijk. Beschikt je intern niet over de benodigde kennis om het maximale uit Kubernetes te halen? Wij ondersteunen je met behulp van ons Managed Kubernetes-aanbod.

Case

Naast de managed IT infrastructuur verzorgt Proserve ook de deployment van de applicatie bij Plein.nl.

Meer weten?

Neem contact op met Patrick Grauss

Uitgelichte artikelen