GlobeScope

Samen elkaars kwaliteiten benutten

In het partnership tussen GlobeScope en Proserve maken beide partijen optimaal gebruik van elkaars kwaliteiten. GlobeScope groeide en de verantwoordelijkheid om de productie-infrastructuur te beheren werd steeds groter. Dit slokte kostbare tijd op van inhousedevelopers. Daarnaast brachten nieuwe klanten ook strenge kwaliteitseisen op het gebied van security & compliance mee. GlobeScope vond hierin Proserve als betrouwbare, stabiele en ervaren partner om hun infrastructuur uit handen te nemen. Met deze solide basis kan GlobeScope focussen op de ontwikkeling van nieuwe innovatieve producten op het gebied van informatievoorziening.

Gekozen oplossing

Schaalbaar, flexibel en toekomstvast

24/7 managed PAAS oplossing

Aantoonbaar secure & compliant

“Ik was op zoek naar een complete ontzorging van onze acceptatie- en productieomgeving in de vorm van een 24/7 managed oplossing.”

Patrick Laenen, CEO – GlobeScope

proCLOUD-infrastructuur

Met het toenemend gebruik van applicaties, de wens voor 24/7 beschikbaarheid en hoge kwaliteitseisen, bleek de oplossing van GlobeScope niet langer toereikend. Na het inventariseren van alle requirements heeft Proserve een Managed proCLOUD-infrastructuur geïmplementeerd. Deze infrastructuur bestaat uit een acceptatie- en productieomgeving aangevuld met een Managed Firewall en VPN-verbindingen. Ook is het security- en AVG-compliant met een goede basis voor toekomstige groei en uitbreiding. Een oplevering van een managed infrastructuur is bij Proserve nooit een eindpunt, maar het begin van een continue evoluerend partnership.

Schaalbaar en toekomstvast

GlobeScope verwacht een toename in het gebruik van hun producten, wat vraagt om meer verwerkings- en opslagcapaciteit. Het is dus belangrijk dat de infrastructuur en het platform flexibel zijn, zodat dit kan meegroeien. Ook is recent de behoefte ontstaan voor GPU-rekenkracht. Proserve kijkt samen met GlobeScope naar een multi-cloud oplossing waarbij de GPU-kracht van Public Cloud gekoppeld wordt aan de bestaande omgeving. Ook security is een focuspunt voor GlobeScope. Dit is niet alleen terug te zien in de producten die ze ontwikkelen, maar ook binnen het partnership met Proserve. Proserve is een gecertificeerde partner die ontzorgt en actief meedenkt op het gebied van security en compliance.

Over GlobeScope

GlobeScope is een software en servicebureau dat innovatieve oplossingen ontwikkelt die helpen de informatiekwaliteit van organisaties te verbeteren. Gedreven door kennis van relevante ontwikkelingen, maakt GlobeScope steeds slimmere producten en services in de wereld van informatievoorziening. Zo helpen ze bedrijven beter te werken door de inzet van kunstmatige intelligentie en machinelearning. Enkele tools die ze aanbieden zijn: StreetSpotter, Smart Document Analyzer en Smart Privacy Analyzer.