Total Design

Geen single point of failure

Total Design is een groep van advies- en ontwerpbureaus met meerdere wereldwijde vestigingen en netwerkpartners. Het door hun zelf ontwikkelde informatiesysteem moet continu beschikbaar zijn en bevat uiterst vertrouwelijke gegevens. Proserve levert de infrastructuur om de beschikbaarheid en vertrouwelijkheid te borgen.

Gekozen oplossing

Maximale zekerheid met proCLOUD

Alles redundant uitgevoerd

Alles conform privacyrichtlijnen

Transitie naar managed services

De corebusiness van Total Design is consultancy. Vaak van strategisch belang voor de opdrachtgevers. Daarmee mag niets mis gaan. Techniek moet hier dienend zijn en geen storende factor. En ook geen onderdeel van het werk van Total Design zelf. In house technici kunnen de kennis wel voor zichzelf maar niet voor de organisatie borgen. Dat betekent dat hier een transitie moest worden ingezet naar managed services om de continuïteit van de dienstverlening te borgen.

Gevraagd

De vraag van Total Design ligt aan de basis van veel oplossingen die Proserve levert: het bieden van een snelle, betrouwbare en goed beveiligde IT-oplossing voor een geografisch gespreid bedrijf. Het zoveel mogelijk uit handen nemen van technische ‘sores’ en daarmee het garanderen van de continuïteit van de technische oplossing.

Scripted deployment

Vanuit de datacenters van Proserve wordt servercapaciteit en hosting geleverd. Daarnaast is de technologische stack op die servers in samenwerking met Total Design ingericht. Zo is altijd de juiste en laatste technologische stand van zaken beschikbaar. Total Design was al gewend te werken met “scripted deployment”. Dus waar dat reeds werd gedaan, nam Proserve dat werk over. Waar het nog niet was ingericht, werd het door Proserve ingericht.

Over Total Design

Total Design is een groep advies- en ontwerpbureaus, met vestigingen door heel Nederland en met internationale netwerkpartners. Het werk van Total Design brengt met zich mee dat, zowel onderling als met externe partners en opdrachtgevers, nauw wordt samengewerkt. Expertises liggen verspreid over de vestigingen en de markten zijn divers. Total Design hanteert onder andere een door het bedrijf zelf ontwikkeld platform voor informatie-uitwisseling en beheer van communicatietools.