Container-as-a-Service

Eén van de belangrijkste taken van uw developers is het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Zaken waarmee uw eindklanten zijn geholpen of die voor extra omzet zorgen en uw business vooruitbrengen. Als functionaliteiten lokaal zijn ontwikkeld en vervolgens via de OTAP-straat naar productie worden gebracht, is het wenselijk dat het gedrag van de applicatie voorspelbaar is. En daar kan containerisatie goed bij helpen.

Het implementeren en beheren van een containerplatform en de orkestratie ervan is eigenlijk niet waar u als bedrijf de focus op wilt hebben. U wilt direct uw applicatie en dus uw containers ergens kunnen plaatsen. Hieraan wilt u mee kunnen geven aan welke criteria de containers moeten voldoen, zoals het redundant uitvoeren van de containers en of de containers automatisch moeten op- en afschalen. Maar ook welke handelingen Kubernetes moet ondernemen op de specifieke services.

Hoe houdt u de focus op uw kerntaken, terwijl u gebruikmaakt van de voordelen van containerisatie? Hoe past u dit toe in uw applicatielandschap? Wat komt u tegen als u de stap naar containerisatie maakt en hoe groot is deze? Deze en andere vragen beantwoorden we in de whitepaper die onderaan de pagina is te downloaden.

Containerplatform

We richten een containerplatform in dat aansluit bij uw applicatielandschap, gebaseerd op uw business requirements en onze best practices en expertise. We leveren dit platform op een IaaS-cloud die het beste aansluit bij uw wensen en eisen. Dit kan de ProCLOUD-infrastructuur zijn van Proserve, OpenStack bij CloudVPS, Amazon Web Services of Microsoft Azure.

Gezamenlijk bepalen we wat de beste keuzes in de cloud zijn en welke orkestratie managementtool aansluit bij uw applicatie. Hiermee is het gebruik van containers binnen handbereik en hoeft u niet alle kennis in huis te hebben. U kunt nieuwe applicatiefeatures publiceren met een kortere time-to-market en daardoor sneller inspelen op de behoeften van uw eindgebruikers en ontwikkelingen in de markt.

  • Versnellen van de time-to-market
  • Verhogen van applicatie releasecycles
  • Geautomatiseerde applicatie deployments
  • Voorspelbaar applicatiegedrag door de OTAP-straat
  • Eenvoudige opstap naar multi-cloud
  • Toepasbaar in public, hybrid en private clouds

"Met containerisatie publiceert u nieuwe applicatiefeatures met een kortere time-to-markt en kunt daardoor sneller inspelen op de behoeften van uw eindgebruikers"

Managed Application Delivery

Wilt u zich echt volledig richten op uw applicatie en niet meer op het technische gedeelte? Dan is onze Managed Application Delivery-dienst perfect. Met deze dienst kunt u uw applicatie met Continuous Integration testen, accepteren en uiteindelijk in productie plaatsen. Geautomatiseerd middels Continuous Deployment en indien gewenst meerdere keren per dag.

Meer weten over hoe Proserve de samenwerking tussen operations en development ziet en wat u als klant daarvan mag verwachten? Download de whitepaper over Application Continuity Architecture.

Een containerplatform en orkestratie

Om uw time-to-market te verkorten

Het implementeren en beheren van een containerplatform en de orkestratie daarvan is niet waar u de focus op heeft liggen. Uw focus ligt op het ontwikkelen van nieuwe features, verbeteren en optimaliseren van uw applicatie naar uw eindgebruikers en deze ontwikkelingen snel in productie brengen. Het liefst meerdere keren per dag.

Download whitepaper

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in. Wij helpen u graag verder.