Desktop as a Service

Bij het inrichten van een werkplek gaat het om uw bedrijfsprocessen. Gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid vanaf elke locatie, veiligheid en keuzevrijheid in apparatuur zijn van belang om werknemers efficiënt en effectief te laten werken. Ons product Desktop as a Service (DaaS) zorgt ervoor dat uw kantooromgeving altijd en overal beschikbaar is. 

Met DaaS wordt het beheer van uw dagelijkse kantooromgeving overgenomen. U neemt, net als bij andere cloudoplossingen, een dienst af tegen een vast bedrag per maand. Proserve zorgt voor de updates en patches, het veiligstellen van uw bestanden, de infrastructuur en alle andere zaken die nodig zijn voor het gebruik van een digitale werkplek. Een deel van de infrastructuur wordt voor meerdere klanten gebruikt en een deel wordt specifiek voor u ingericht. Dit maakt de prijs/kwaliteitverhouding erg goed. 

Natuurlijk zijn maatregelen getroffen om zorg te dragen dat uw data alleen voor u toegankelijk zijn. DaaS van Proserve wordt aangeboden vanuit onze Tier-III datacenters. Deze professioneel ingerichte, redundante en goed beveiligde datacenters bieden ruimte aan de Microsoft Remote Desktop Services welke op een meervoudig redundante en hoog performante VMware infrastructuur worden gehost.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze producten of diensten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.