Hoogwaardig Netwerk

Netwerk is een cruciaal component van uw IT-omgeving. Het is daarom essentieel dat uw netwerkinfrastructuur een zorgvuldig ontworpen rol heeft in uw totale IT-oplossing, terwijl u rekening houdt met steeds groter wordende eisen op het gebied van prestatie, flexibiliteit, redundantie, security en compliance.

Wij kunnen u helpen om de kwetsbare positie van uw netwerk veilig te stellen. Wilt u weten hoe? Onze specialisten gaan graag het gesprek met u aan.

Netwerkbeveiliging

Wanneer u uw business ontsluit via het internet is een snelle en veilige route van en naar uw website cruciaal. Om dit te realiseren, leveren we hoogwaardige IP transit- en bandbreedtediensten die ervoor zorgen dat u continu bereikbaar blijft. Ontworpen om u de beste prestaties te geven: snel, kwalitatief, veilig.

Om de bereikbaarheid van uw ‘poort naar de wereld’ te beschermen, hebben we diverse security services ontwikkeld. Zo zien we in de afgelopen jaren een sterke groei in het aantal, het volume en de complexiteit van eventuele DDoS-aanvallen. Om de impact van deze aanvallen op uw netwerk en infrastructuur te beperken, hebben we een DDoS-beschermingsoplossing ontworpen. Deze oplossing kan in combinatie met ons gehele portfolio worden ingezet om de continuïteit van uw netwerk te waarborgen.

Bent u benieuwd welke andere security services we kunnen inzetten om uw netwerk te beschermen?

Virtual Private Network

Tegenwoordig werkt men steeds meer flexibel vanaf verschillende locaties. Dat is efficiënt. Er kan immers overal worden gewerkt en vanaf iedere locatie kunnen bestanden worden benaderd. Een veilig, betrouwbaar en volledig beheersbaar netwerk is hiervoor echter een vereiste.

Een Private Netwerk tussen uw vestigingen en eventuele thuislocaties is veel veiliger dan het versturen van uw bedrijfsgevoelige informatie over het publieke internet. Eenvoud is hierbij het sleutelwoord. Een Private Netwerk dat is opgezet vanuit een centrale architectuur is eenvoudig te beheersen en te schalen. Zowel op technisch- als op securityniveau. Gebruikers kunnen veilig gebruikmaken van uw faciliteiten alsof ze op uw interne netwerk zitten.

Wanneer u veelvuldig gebruikmaakt van publieke clouds, kunt u met ons Cloud Connect Network veilig verbinding maken met public clouds als AWS, CloudVPS, Microsoft Azure en Office 365.

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in. Wij helpen u graag verder.