Content Delivery Network

Bij ons staat een optimale klantbeleving van uw dienstverlening centraal. Daarom staan wij garant voor de snelheid, beschikbaarheid en vindbaarheid van uw websites en applicaties, vanuit Nederland of elders in de wereld. Ons vertrekpunt is hierbij niet het technische systeem, maar de content die wordt gepresenteerd en geraadpleegd via deze platforms.

Content Delivery Networks spelen voor de beschikbaarheid van uw content een belangrijke rol. Een CDN is een netwerk van geografisch verspreide servers over het internet in verschillende datacenters over de hele wereld. Met name statische data als teksten, afbeeldingen, documenten, video’s en applicaties kunnen hierdoor sneller worden gepresenteerd en geraadpleegd, doordat deze data lokaal op een efficiënte beschikbaar worden gesteld. Dat is mede van belang omdat de laadsnelheid van websites en applicaties een belangrijk criterium is in de indexeringstrategie van zoekmachines.  

Proserve biedt een volledig in zijn netwerk, geïntegreerde CDN-oplossing aan in samenwerking met één van de grootste netwerkcarriers ter wereld, Level3 Communications. Daarmee realiseren we dat bestanden die binnen een bepaalde geografische regio opgevraagd worden, op een snellere server in die zelfde regio worden opgeslagen. Dit maakt uw content significant sneller beschikbaar voor uw internationale publiek. 

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze producten of diensten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.