Cloud Connect

Het gebruik van Public Clouds naast Private Clouds blijft groeien. Net als het daaropvolgende dataverkeer van en naar Public Clouds. Daarmee groeit ook de noodzaak om op een veilige wijze naadloos toegang te krijgen tot cloudtoepassingen. Cloud Connect biedt u op een kostenefficiënte wijze een veilige verbinding met de cloud(s) van uw keuze.

Wilt u weten hoe Cloud Connect uw cloudstrategie versterkt? We gaan graag het gesprek met u aan. 

Veilig verbinden met de Cloud

De meest voorkomende manier waarop clouddiensten worden gebruikt, is via het openbare internet. Dat leidt niet altijd tot de gewenste gebruikerservaring. Zeker wanneer er een hoog niveau van applicatieperformance, betrouwbaarheid, mobiliteit of beveiliging wordt gevraagd. Het openbare internet biedt dan simpelweg onvoldoende stabiliteit en garantie. Daarnaast is het geen veilige manier voor transporteren van data.

Onze Cloud Connect oplossing is een veilig alternatief om rechtstreeks toegang te krijgen tot uw clouddiensten. Het is een centrale, virtuele omgeving waar cloud providers en netwerken samenkomen. Het biedt u uitgebreide keuze en flexibiliteit zodat u clouddiensten (IaaS, PaaS, SaaS) kunt selecteren die het best passen bij uw situatie.

Cloud Connect is een geavanceerde interconnectie-oplossing die on-demand netwerkconnectiviteit mogelijk maakt met meerdere cloud providers. Het is de toegangspoort naar Public Clouds zoals Amazon Web Services (Direct Connect), CloudVPS, Microsoft Azure en Office 365 (ExpressRoute), Google Cloud Platform (Cloud Interconnect), SoftLayer en Oracle Cloud. U kunt verbinding maken via de infrastructuur op uw eigen locatie of vanuit een colocatie-omgeving (Customer Edge) door middel van Cloud Connect Network Circuits.

We bespreken graag met u hoe Cloud Connect uw cloudstrategie versterkt. 

Meer informatie?

Vul onderstaand formulier in. Wij helpen u graag verder.