Cloud Connect

Het gebruik van Public Clouds naast Private Clouds groeit gestaag, net als het daarop volgende dataverkeer van en naar deze Public Clouds. Daarmee groeit ook de noodzaak om op een veilige wijze naadloos toegang te krijgen tot deze cloudtoepassingen. Cloud Connect Network (CCN) biedt u op een kostenefficiƫnte wijze een private en veilige verbinding met de cloud(s) van uw keuze.

De meest voorkomende manier waarop bedrijven clouddiensten gebruiken, is via het openbare internet. Dat kan leiden tot sterk wisselende gebruikerservaringen: voor toepassingen die een hoger niveau van de applicatieperformance, betrouwbaarheid, mobiliteit, of beveiliging vragen, biedt het openbare internet eenvoudigweg onvoldoende stabiliteit en garantie. Daarnaast is het niet de meest veilige manier van het transporteren van data. Onze CCN-oplossing is een veilige methode, als alternatief op het openbare internet, om rechtstreeks toegang tot clouddiensten te verkrijgen. De CCN-dienst is een geavanceerde interconnectie-oplossing die on-demand, directe netwerkconnectiviteit met meerdere cloud providers mogelijk maakt vanaf de infrastructuur op uw eigen locatie of vanuit een colocatie-omgeving (Customer Edge) door middel van Cloud Connect Network Circuits.

Meer informatie?

Heeft u vragen over onze producten of diensten, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.