/ Onze oplossingen

/ Transitie

Om te innoveren en kansen te benutten is het belangrijk om naar de toekomst te kijken. In hoeverre is uw IT-platform schaalbaar? Flexibel? Beheersbaar? Proserve heeft een AS-IS-TO-BE adviestraject waarin wij het huidige én toekomstige IT-landschap in kaart brengen en uitwerken op A0 formaat. Het vormt een blauwdruk, waarmee u inzage heeft in de huidige situatie en de toekomst. Een stip op de horizon. Passend bij uw ambities en business requirements.

/ Continuïteit

Mensen en bedrijven vertrouwen op de beschikbaarheid van applicaties en gegevens. Onze economie draait 24/7. Kunt u ook blind vertrouwen op de beschikbaarheid van uw IT-omgeving? Proserve heeft de kennis, de kunde en de systemen om te voldoen aan een hoge beschikbaarheid. Samen kijken we naar de voorwaarden die er nodig zijn om uw applicatie continu beschikbaar te houden. Zonder in te hoeven leveren op prestaties of flexibiliteit. We leveren een platform op maat en geven harde garanties op de beschikbaarheid.

/ Security & Compliance

Een veilig en compliant IT-platform is niet op één moment te realiseren. Het is een continu proces. Bij Proserve betrekken we security vanaf het begin. Samen brengen we uw risico's in kaart en vertalen we deze naar een passende beveiligingsarchitectuur. Bij iedere stap denken we na over de impact op de beveiliging. Security by design. Zo helpen wij u uw applicaties te beschermen en kunt u zich richten op uw core business.