Onze oplossingen

We nemen graag de verantwoordelijkheid voor je over zodat jouw IT-omgeving 24/7 beschikbaar, wendbaar en weerbaar blijft. Zo kan jij je volledig richten op de kern van jouw business.

Managed services

De 24/7 beschikbaarheid van je IT-omgeving is voor de continuïteit van je bedrijfsvoering essentieel. Met Managed Services krijgt je op dit vlak zekerheid. Daarnaast is de kern van ons Managed Services-aanbod veiligheid. Bij ons weet je namelijk zeker dat je applicaties, tooling en andere software altijd up-to-date en veilig zijn want ook in back-up en herstel van je omgeving wordt voorzien.

Security & Compliance

Een goed beveiligde IT-omgeving is van belang voor het buitenhouden van aanvallers, voorkomen van security-incidenten en zekerstellen van compliance met wet- en regelgeving. Proserve zet krachtige oplossingen in voor het beschermen van uw IT-omgeving.

Virtual team

Proserve beschikt over een breed team van professionals, die over zeer diverse kennis en vaardigheden beschikken. Deze kennis en vaardigheden delen wij met u via ons Virtual Team-aanbod. Onze experts integreren als onderdeel van Virtual Team met uw eigen team, werken nauw met u samen en opereren als onderdeel van uw team.

Service Management

Service Management is bij uitstek de weg waarin het partnership met onze klanten vorm krijgt. De servicemanager is jouw vertegenwoordiger binnen Proserve en de bemiddelaar tussen business en techniek. Dat betekent dat er korte lijnen zijn tussen jouw en de servicemanager.

Case

Om het beheer van hun applicaties te vereenvoudigen, koos Hoppinger voor een Managed Docker container oplossing.

Lees hoe wij anderen hebben hebben geholpen met hun uitdagingen.

Meer weten?

Neem contact op met Patrick Grauss

Uitgelichte artikelen