Disaster Recovery

Als uw onderneming afhankelijk is van kritische bedrijfsprocessen die gebaseerd zijn op IT-solutions, dan moeten die geborgd zijn. Ook als er iets fout gaat, met een minimaal verlies van continuïteit, zoals vooraf afgesproken. Maar wel tegen beheersbare kosten, vertaald in een verzekeringspremie op maat.

Centraal in onze oplossingen staat de continuïteit van uw bedrijf. Dat betekent dat bedrijfskritische risico’s worden afgedekt, waar nodig met een volledige uitwijk naar systemen op bijvoorbeeld een andere fysieke locatie. Die we op maat inrichten; active/passive of active/active. Want de risico’s en aanverwante kosten moeten op maat zijn voor wat ermee bereikt wordt. We stellen vragen als: ‘wat betekent het voor uw onderneming en klanten, als u een uur offline bent?’ en ‘Wat mag het kosten om de impact te voorkomen of te verlagen?’ We creëren samen met u een duidelijke risico- en kostenanalyse op basis waarvan de juiste keuzes gemaakt kunnen worden.

De kritische bedrijfsprocessen waarvan uw onderneming afhankelijk is, binnen de gestelde RTO (Recovery Time Objective) weer draaiende hebben – dáar gaat het om. Data en de systemen borgen we zodanig, dat u binnen de afgesproken tijd kunt zeggen: ‘mijn bedrijf draait weer.’ Dát is business continuity op maat.