Application Continuity Architecture

IT verandert voortdurend. Zowel de technologie, als het gedrag en de verwachtingen van gebruikers. Het is bijna vanzelfsprekend dat applicaties altijd en overal beschikbaar zijn. Ook in een omgeving waar alles continu verandert, wilt u dat uw applicatie beschikbaar blijft. Dat vraagt veel van developers en operations. Zeker als één van de disciplines extern is belegd, laat staan als beide extern zijn ondergebracht.

Hoe zorgt u er dan voor dat uw onderneming kan blijven inspelen op veranderingen? Hoe zorgt u ervoor dat er geen muren worden opgeworpen? Hoe zorgt u ervoor dat iedereen zijn verantwoordelijkheid neemt? En vooral: hoe zorgt u ervoor dat uw applicatie continu beschikbaar is? Het antwoord ligt in onze modulaire Application Continuity Architecture.

Meer dan technologie

Technologie is eigenlijk een klein, maar belangrijk en soms ingewikkeld onderdeel van de Application Continuity Architecture. Het is vooral belangrijk om de best passende technologie te kiezen voor de betreffende toepassing. Een technologie die wordt doorontwikkeld en stabiel is om in productie te gebruiken. Die keuze wordt een stuk ingewikkelder als er meerdere technologieën met elkaar worden gecombineerd. Om vervolgens de beste oplossing voor uw situatie te bepalen, werken we altijd nauw met u samen.

  • Aandacht voor uw business requirements
  • Altijd de best aansluitende technologie
  • Hechte samenwerking met uw ontwikkelaars
  • Duidelijke afspraken over wie wat doet
  • Heldere demarcatiepunten
  • Passende beschikbaarheidsgaranties

Waar het echt om draait:

Continuous

Eindgebruikers verwachten sneller nieuwe features, de concurrent acteert sneller en dus moet de business daar sneller op inspelen. Die uitdaging ligt niet alleen bij de business, maar ook bij development en operations. Een goed uitgedacht CI/CD-proces staat hier aan de basis. CI/CD met volledige automatisering, geautomatiseerde teststraten voor regressie-, performance- en securitytesten ligt voor u binnen handbereik. We vertellen u graag hoe we dit voor u kunnen inrichten. De processen passen we aan volgens de manier waarop developers nu werken en de stappen die zij kunnen zetten.

"Vandaag samen een strategie bepalen, zodat we het hoofd bieden aan de veranderingen van morgen"

Een technische architectuur

voor het garanderen van continuïteit

Continuïteit is meer dan alleen technologie. Hoewel dat een belangrijk onderdeel is, gaat het om de invulling van uw business requirements, een samenwerking tot op het hoogste niveau, volledige openheid, transparantie en het samen doormaken van ontwikkeling en innovatie.

Download whitepaper