Virtual Team

Wij zorgen voor de juiste kennis en expertise.

Het beheren en verbeteren van ICT vraagt kennis en expertise. Het uitvoeren van projecten vraagt om de juiste kennis en vaardigheden. Het aantrekken van geschikte mensen met de juiste expertise is voor veel klanten dan ook een uitdaging. Ons Virtual Team-aanbod biedt uitkomst.  

Snel extra kennis aan boord.

Proserve beschikt over een breed team van professionals, die over zeer diverse kennis en vaardigheden beschikken. Deze kennis en vaardigheden delen wij met jou via ons Virtual Team-aanbod. Onze experts integreren als onderdeel van Virtual Team met jouw eigen team, werken nauw met jou samen en opereren als onderdeel van jouw team. Zo schakelt jij snel extra expertise in, zonder zelf extra personeel te hoeven zoeken. 

Voordelen Virtual Team.

Je krijgt vaste experts toegewezen
Nauwe samenwerking met jouw medewerkers
Vertrouwen, samenwerking en kennisdeling staan centraal

Garantie voor succes.

Wilt u extra garantie op de resulaten van jouw Virtual Team? Dit bieden wij jou in de vorm van een Xperience Level Agreement (XLA). Daarin spreken we samen af wat het Virtual Team levert en beoordelen we dat samen op regelmatig. Zo houden we behoefte en aanbod op elkaar afgestemd.

Deze XLA biedt jou ook garanties over de realisatie van een of meerdere deliverables binnen uw project. Denk hierbij aan de overdracht van specifieke kennis aan jouw team of concrete aanpassingen in jouw IT-infrastructuur. Onze Solution Architects helpen jou op voorhand met het bepalen van de belangrijkste afspraken.  

Case

Spotler koos voor het beheer én de cloud van Proserve en boekte een snelheidswinst van 30%.

Meer weten?

Neem contact op met Frits Rijsdijk

Uitgelichte artikelen