/ Transitie

/ Advies op maat, zoals u van ons gewend bent

Samen met u gaan we aan de slag om de optimale IT-omgeving te realiseren. Dit proces begint met het in kaart brengen van uw business requirements. Want alleen wanneer wij uw business en de uitdagingen op het gebied van IT goed begrijpen, kunnen we een passend advies geven. Onze specialisten vertalen dit vervolgens naar een architectuur die past bij uw behoeften waardoor u zich volledig kunt focussen op de groei en ontwikkeling van uw organisatie.

Een toekomstgerichte oplossing

Laat onze Solution Architects uw ambities vertalen

Haal het maximale uit uw IT-omgeving

Onze experts halen het maximale uit uw platform

Klaar voor de toekomst

Maak gebruik van ons As-Is To-Be consultancy traject

Schaalbaar en flexibel

Onze oplossingen zijn altijd gebaseerd op uw business requirements

/ E-sites

Klaar voor de toekomst met platform 2.0

/ Proof of Concept

Voor we starten met het uiteindelijke ontwerp, bouwen we eerst een Proof of Concept: een kleinschalige omgeving die representatief is voor uw toekomstige IT-omgeving. Vervolgens kijken we samen of de ontwikkelde omgeving voldoet aan de eisen op het gebied van snelheid, kwaliteit, robuustheid en veiligheid. Ook kijken we welke Service Level Agreement het beste bij u past en welke oplossingen het meest bij uw situatie aansluiten. Bij iedere stap van het proces staan uw wensen en behoeftes centraal.

/ Kies voor ons adviestraject

IT-ontwikkelingen gaan razendsnel, maar welke ontwikkelingen zijn voor u van toepassing? Laat ons u begeleiden op basis van een AS-IS TO-BE adviestraject. Wij adviseren u in het verder formuleren van uw IT-strategie en de uitwerking van een gedetailleerde roadmap en architectuur. Van advies tot implementatie, wij begeleiden u in het gehele proces. Zo bouwen we samen aan uw toekomstbestendige IT-omgeving.

/ Klaar voor de toekomst

Een transitie is doorlopend proces. Om te innoveren en koploper te zijn in uw eigen industrie heeft u uiteraard een goede basis nodig, maar kijkt u ook naar de kansen in de markt. Proserve helpt u hierbij zodat u niet alleen nu, maar ook morgen uw bedrijfsdoelstellingen kunt blijven realiseren. 

/ Wij helpen u graag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee voor een advies op maat.