/ Transitie

/ Klaar voor de toekomst

Een transitie is een doorlopend proces. Om te innoveren en koploper te blijven in uw sector, heeft u een goede basis nodig. Daarnaast kijkt u naar de kansen in de markt. Proserve helpt u hierbij, zodat u niet alleen nu, maar ook in de toekomst uw bedrijfsdoelstellingen kunt blijven realiseren.

/ Inzichten op A0 formaat

IT-ontwikkelingen gaan razendsnel. Aan de hand van een AS-IS TO-BE adviestraject, werken wij het huidige én toekomstige IT-landschap uit op A0 formaat. Op deze manier kunt u in één oogopslag zien waar u naartoe werkt en welke ontwikkelingen voor u van toepassing zijn. Wij adviseren u ook bij het formuleren van uw IT-strategie. Inclusief de uitwerking van een gedetailleerde roadmap en architectuur. Van advies tot implementatie, wij begeleiden u in het gehele proces. 

/ De transitie van E-sites

E-sites is een digital agency die van fysieke servers naar virtual machines ging. Een transitie die veel bedrijven doormaken. Proserve was én werd de IT-partner die dit traject heeft mogen begeleiden. Lees meer over de transitie van E-sites naar hun toekomstvaste platform.

/ Proof of Concept

Bij een innovatieve oplossing bouwen we eerst een Proof of Concept: een eerste omgeving die representatief is voor uw toekomstige IT-omgeving. Vervolgens kijken we samen of de ontwikkelde omgeving voldoet aan de eisen op het gebied van snelheid, beschikbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid. Ook kijken we welke Service Level Agreement het beste bij uw IT-omgeving en organisatie past. Bij iedere stap van het proces staan uw wensen en behoeftes centraal.

Een toekomstgerichte oplossing

Laat onze Solution Architects uw ambities vertalen

Haal het maximale uit uw IT-omgeving

Onze engineers werken proactief aan verbeteringen

Schaalbaar en flexibel

Onze oplossingen zijn altijd gebaseerd op uw business requirements

/ Gezamenlijk resultaat

Samen gaan we aan de slag om de optimale IT-omgeving te realiseren. Wat heeft u nodig om succesvol te zijn? En wat is er nodig om dit te bereiken? Onze Solution Architects vertalen deze vraagstukken vervolgens naar een architectuur. Getoetst aan de gewenste kwaliteit- en veiligheidseisen. Wij geloven in een gezamenlijk resultaat, waarin onze kennis en kunde uw business ondersteunt en verder brengt.

/ Kies voor ons adviestraject

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u graag inzicht in uw huidige en toekomstige IT-landschap? Wij denken graag met u mee en leveren een advies op A0 formaat. Neem contact op voor een afspraak.