Onze technologie

Het is belangrijk dat technologie met je meegroeit en je ambities ondersteunt. De complexiteit die daarbij komt kijken nemen wij graag voor je uit handen. Zo zorgen wij ervoor dat jij uitsluitend nog code moet ontwikkelen; wij doen al het andere.

Managed Kubernetes

Kubernetes is een containerorkestratieplatform waarmee je het uitrollen en beheren van gecontaineriseerde applicaties optimaliseert. Met behulp van dit open source-systeem kunt je grote groepen containers en gecontaineriseerde applicaties beheren. Kubernetes is de snelste en eenvoudigste manier waarmee je aan de slag kunt met containers. Kubernetes is ook complex. Beschikt je intern niet over de benodigde kennis om het maximale uit Kubernetes te halen? Wij ondersteunt je met behulp van ons Managed Kubernetes-aanbod.

Managed Cloud

Proserve is cloudonafhankelijk. Dat betekent dat wij je ondersteunen met de cloud die het beste bij je past, ongeacht de leverancier. Welke cloud dat is, bepaal je in nauwe samenspraak met onze Solutions Architects.

Gegevens bescherming

Wij werken met redundante back-ups, dat houdt in dat deze op meerdere plaatsen en versleuteld worden opgeslagen, zodat je extra zekerheid heeft. Daarnaast worden de back-ups bij ons regelmatig getest met een restore test. Zo weet je zeker dat jouw data beschikbaar is op het moment dat het nodig is.

Monitoring

Proserve monitort uw omgeving 24/7, 365 dagen per jaar. Valt er midden in de nacht, het weekend of op feestdagen een server uit? Dan staan wij gewoon voor je klaar!

Infrastructure-as-a-code

Uw IT-omgeving is met minimale aanpassingen zo te verhuizen. Via de Infrastructure-as-Code tool bouwen we de infrastructuur aan de hand van de instructies op exact dezelfde wijze op.

Case

Spotler koos voor het beheer én de cloud van Proserve en boekte een snelheidswinst van 30%.

Lees hoe wij anderen hebben hebben geholpen met hun uitdagingen.

Meer weten?

Neem contact op met Marcel Boogert

Uitgelichte artikelen