SAAS

Onze experts zijn goed bekend met het ontwikkelen van software. Zij kennen de markt waarin jij als SaaS-organisatie actief bent en zijn op de hoogte van de uitdagingen die jouw dagelijkse werk met zich meebrengt. Zij denken met je mee en dragen proactief oplossingen aan die jou ondersteunen. Van zakelijk dienstverleners en fin tech tot zorg, onderwijs en logistiek. Proserve ondersteunt al +20 jaar diverse SaaS-organisaties   

Softwareontwikkeling op maat, het aanpassen van bestaande applicaties en het deployen van ontwikkelde software brengen unieke uitdagingen met zich mee (b.v.  OTAP, CI/CD). Daarnaast zijn de prestaties van de software die je ontwikkelt in belangrijke mate afhankelijk van de onderliggende infrastructuur. Het uitrollen en beheren van deze infrastructuur vraagt om specifieke diepgaande kennis, en 24/7 beschikbaarheid van experts.  

Wij beschikken over deze kennis en ondersteunen je hiermee. Zo nemen wij de uitrol en het beheer van de infrastructuur waarop jouw software draait volledig uit handen. Jij hebt hiernaar geen omkijken. Ook monitoren wij de omgeving. Eventuele problemen merken we direct op en pakken we adequaat aan. Jij profiteert hierdoor van een optimale infrastructuur, zonder dat je intern over de hiervoor benodigde kennis hoeft te beschikken. Zijn er nieuwe uitdagingen die op je pad komen? Dan staat er altijd een expert klaar om mee te denken over de beste manier waarop je deze uitdagingen het hoofd kunt bieden. Zo kan jij je volledig richten op je kernactiviteiten en vooroplopen in de markt.

Case

Om het beheer van hun applicaties te vereenvoudigen, koos Hoppinger voor een Managed Docker container oplossing.
 

Meer weten?

Neem contact op met Frits Rijsdijk

Uitgelichte artikelen