Nieuwsbrief september 2020

Datum:

/ Samenwerken in één virtueel team met Otherside at Work

Bij het vernieuwen van contracten richten we ons naast de herijking van de business requirements ook op het vernieuwen van de samenwerking. De wereld om ons heen verandert, dus ook in de samenwerking moet je kunnen en durven kijken wat er beter kan. Een goed voorbeeld is het partnership met Otherside at Work. 

In meerdere sessies hebben we thema’s besproken als groei, flexibiliteit, continuïteit, data management, servicemodel, security & compliance, governance en innovatie. Aan de hand van deze requirements sessies hebben we een IT-oplossing ontworpen op basis van een partnership met virtuele teams. Een nieuwe vorm van samenwerken op basis van wederzijds vertrouwen. In de volgende nieuwsbrief zullen we meer aandacht besteden aan het virtuele team en de XLA (experience level agreement).

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze samenwerking? Laat het ons weten!

Neem contact op

 

Proserve insights

 

/ Bedankt voor de waardering

Wij zijn trots, blij en dankbaar voor de waardering die jullie ons hebben gegeven in de Giarte benchmark dit jaar. Als klant van Proserve hebben jullie een belangrijk aandeel in dit resultaat. Dit komt mede door de intensieve samenwerking die we hebben. Een samenwerking waarin we elkaar opzoeken, uitdagen en de lat steeds hoger leggen. De 8,9 voor klanttevredenheid is dus een gezamenlijke inspanning en een gedeeld resultaat, dat we graag met jullie hadden gevierd. Helaas moeten we dit nog even uitstellen maar we gaan het gezamenlijk vieren, dat is een belofte!

Iedere dag doen we ons best om het maximale uit onszelf en elkaar te halen. Binnen ons team en in het persoonlijke contact met klanten. Met deze passie, gedrevenheid en cultuur zijn we één van de best beoordeelde Managed Service Providers van Nederland. Al 3 jaar op rij behoren we op alle onderdelen tot het topklassement. Een geweldig mooi resultaat, wat voor ons het startpunt vormt om de samenwerking naar het volgende niveau te tillen en gezamenlijk verder te groeien.

Lees meer

  

Deel dit artikel