Nieuwsbrief januari 2020

Datum:

/ Succesvol 2020!

Het nieuwe jaar is van start! Namens het (hele) Proserve Team willen we jullie bedanken voor het afgelopen jaar. We hebben samen met jullie mooie en innovatieve projecten gerealiseerd. Ook in 2020 helpen we jullie graag om doelen en ambities te realiseren. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking in het nieuwe jaar!

 

 

Best practice

 

/ Eerste Proserve Best Practice een feit

Afgelopen donderdag 23 januari 2020 was de eerste Proserve Best Practice in Rotterdam. Een goed bezochte eerste editie, die naar meer smaakt! We hebben veel positieve feedback gekregen. Het doel van de Best Practices is om samen met klanten ervaringen te delen in een informele setting. Wij hebben de wijsheid niet in pacht dus door bij elkaar in de keuken te kijken en praktijkvoorbeelden te delen, doen we unieke ervaring op en komen we samen verder. Wil je op de hoogte blijven over volgende sessies? Laat het weten!
 

Neem contact op

 
 

Olbico

 

/ Olbico kiest voor Proserve

We zijn erg blij om Olbico te mogen verwelkomen in onze klantenkring. Olbico is een toonaangevende Europese speler in het verrijken van zakelijke data. Na het samengaan met Altares Dun & Bradstreet, wordt er door Olbico gewerkt aan een nieuwe dataservice voor de BeNeLux. Deze service draait op de Managed IT infrastructuur van Proserve. Een oplossing op maat, die we gezamenlijk hebben uitgewerkt. Op basis van de business requirements en de ambities op lange termijn. Wij kijken uit naar de verdere samenwerking!
 

Onze oplossingen

 
 

ISO audit

 

/ Uitbreiding ISO-audit

De security incidenten volgen elkaar snel op. Het onderstreept wat ons betreft, dat wat we al wisten: het belang van security en compliance. In maart 2020 zal onze jaarlijkse ISO-audit plaatsvinden. Dit jaar gaan we deze audit uitbreiden met ISAE3402. Deze aanvullende controls passen goed bij de ambitie die Proserve nastreeft en de kwaliteit die wij willen leveren. Klanten kunnen rekenen op een hoge standaard en volwassenheid omtrent security en compliance. Proserve gaat ook dit jaar weer voor “geen bevindingen”. Net als de voorgaande 3 jaren.
 

Onze security & compliance

 
 

Nieuw in het team

 

/ Nieuw in het team: Erwin van den Bovenkamp

Graag stellen we je voor aan onze nieuwe aanwinst Erwin, die per 1 december 2019 als Linux Engineer is begonnen bij Proserve. Erwin is een ervaren Linux Engineer en we zijn daarom erg blij dat hij voor ons heeft gekozen. Hiervoor heeft Erwin als Linux teamlead gewerkt en was hij eerste aanspreekpunt voor klanten. Door zijn voorliefde voor Kubernetes heeft Erwin ook een plek verworven in het container-team van Zwolle.

Met het container-team zal Erwin in 2020 ons containerplatform verder innoveren en automatiseren. Wij willen klanten een echte “as a service” bieden, dus een innovatief platform dat zowel qua techniek als qua prijs interessant is voor onze klanten.
 

Containers van Proserve

 

Deel dit artikel