/ Container as a Service

/ Optimaliseer uw applicatiebeheer met containerisatie

Wilt u zich volledig richten op de ontwikkeling van nieuwe applicatiefeatures? Dan is containerisatie de volgende stap. Met behulp van containers maakt u uw applicaties voorspelbaar. In een container staat namelijk niet alleen de applicatie, maar ook softwarespecificaties, zoals versies van programmeertalen. Hierdoor gaat het als geheel door de OTAP-straat, waardoor andere programmeertaalversies of configuraties worden uitgesloten. Dit maakt uw applicatie voorspelbaar en geeft uw developers de mogelijkheid direct aan de slag te gaan met de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten.

Multi-inzetbaar

Uw applicatie werkt op ieder platform hetzelfde

Minder kosten

Maak efficiënter gebruik van uw resources

Onafhankelijk

Beheer uw applicatie onafhankelijk
Privacy Perfect
Proserve faciliteert groeiambitie PrivacyPerfect.
Pleinshoppen
Van een conventioneel naar een innovatief en toekomst bestendig gecontaineriseerd platform.

/ De kracht van containers zit in orchestration

Het toepassen van containerisatie is pas het begin. U wilt uiteindelijk uw gehele applicatielandschap automatiseren. Door middel van orchestration kunt u dit realiseren. De kracht van containers in een productie-omgeving is namelijk de orkestratie laag. Deze laag zorgt ervoor dat eenvoudig meerdere containers gestart kunnen worden, herstart containers wanneer deze uitvallen of wanneer een node wegvalt en zorgt ervoor dat verkeer automatisch naar alle containers toe wordt verdeeld. De productie van uw containerplatform gaat er veel op vooruit!

/ Container as a Service

Uit de praktijk blijkt dat de technische complexiteit veel organisaties ervan weerhoudt om te starten met orchestration. Daarom biedt Proserve de Container as a Service (CaaS) als dienst aan. We dragen zorg voor uw infrastructuur en het containerplatform inclusief het beheer en de ontwikkeling.

Daarnaast zet Proserve Kubernetes (K8s) in als orkestratieplatform. Deze technologie is een volwassen en bewezen technologie en biedt enorm veel flexibiliteit en eindeloze mogelijkheden. Daarnaast is deze dienst makkelijk aan te vullen met de componenten die voor uw applicatie noodzakelijk zijn. U kunt vertrouwen op onze jarenlange expertise en ontvangt van ons een totaaloplossing.

/ Wij helpen u graag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee voor een advies op maat.