/ Container as a Service

/ Optimaliseer uw applicatiebeheer met behulp van containers

Het voordeel van containers is dat u snel nieuwe versies van uw applicatie kunt releasen. In een container staat namelijk niet alleen de applicatie maar ook de afhankelijkheden. Zoals de versies van programmeertalen. Hierdoor gaat het als geheel door de OTAP-straat en worden andere programmeertaalversies of configuraties uitgesloten. Dit maakt uw applicatie voorspelbaar. Het geeft uw developers de mogelijkheid direct aan de slag te gaan met de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Dus wilt u zich richten op nieuwe applicatiefeatures? Dan is containerisatie de volgende stap.

Multi-inzetbaar

Uw applicatie werkt op ieder platform hetzelfde

Minder kosten

Maak efficiënter gebruik van uw resources

Onafhankelijk

Beheer uw applicatie onafhankelijk

/ Plein stapt over op containers

Plein.nl doet fulfilment van vijf grote webshops en heeft een ambitieuze groeistrategie. Zodoende zijn ze van een traditioneel virtueel managed platform overgestapt naar een managed containerplatform. Hierdoor kunnen ze zich volledig richten op de ontwikkeling van Plein.nl.

/ De kracht van containers zit in orchestration

Het toepassen van containerisatie is pas het begin. U wilt uiteindelijk uw gehele applicatielandschap automatiseren. Door middel van orchestration kunt u dit realiseren. De kracht van containers in een productie-omgeving is namelijk de orkestratielaag. Deze laag zorgt ervoor dat meerdere containers eenvoudig gestart en herstart kunnen worden. Wanneer een node wegvalt kan het verkeer automatisch naar andere containers worden verdeeld. De beheersbaarheid van uw containerplatform gaat er met behulp van orchestration veel op vooruit!

/ Container as a Service

Uit de praktijk blijkt dat de technische complexiteit veel organisaties ervan weerhoudt om over te stappen op containers. Daarom biedt Proserve de containers én orkestratielaag als dienst aan: Container as a Service (CaaS). We dragen zorg voor uw infrastructuur en het containerplatform inclusief het beheer en de ontwikkeling.

Proserve zet Kubernetes (K8s) in als orkestratielaag. Dit is een volwassen en toekomstvaste technologie en biedt veel flexibiliteit en mogelijkheden. Daarnaast is onze Container as a Service dienst gemakkelijk aan te vullen met de componenten, die voor uw applicatie noodzakelijk zijn. U kunt vertrouwen op onze jarenlange expertise en het vakmanschap van onze experts.

/ Stap over op Container as a Service

Groeien de virtuele machines sneller dan uw organisatie? Behoefte aan meer focus op ontwikkeling? Laat een Solution Architect eens meekijken naar het IT-landschap en bel voor een afspraak.