/ Security & Compliance

/ De beveiliging van uw IT-omgeving is uiterst belangrijk

Wanneer uw eigen IT-omgeving niet goed is beveiligd vergroot dit de kans op een datalek. Een datalek kan leiden tot een boete en vergroot de kans op het schaden van uw reputatie. Proserve kijkt samen met u vanaf het eerste moment naar de eventuele bedreigingen en de impact daarvan. Samen vertalen we deze risico’s naar een bijpassende beveiligingsarchitectuur om de kans op een datalek te minimaliseren.

/ PrivacyPerfect

Proserve faciliteert groeiambitie

/ Security als basisrecht

Het uitbesteden van het beheer van uw IT is een grote stap. Wij zijn ons hiervan bewust. Als Managed IT Solutions-partner bieden wij security als dienst aan. Samen met u ontwerpen en beheren wij een betrouwbare oplossing die past bij het risicoprofiel van uw organisatie. Dit doen wij op basis van vier domeinen: preventie, detectie, respons en awareness. Zo zorgen we ervoor dat de geboden oplossing optimaal beveiligd is.

/ Onze security oplossingen

De beschikbaarheid van uw website of applicatie wordt mogelijk gemaakt door een goed beveiligde IT-omgeving. Om incidenten te voorkomen biedt Proserve daadkrachtige oplossingen om uw IT-omgeving te beschermen.

/ 1: DDoS-bescherming

Een DDoS (Distributed Denial of Service) is tegenwoordig normaal. Onze DDoS- mitigatiedienst filtert ongewenste verzoeken, zodat uw website of applicatie beschikbaar blijft voor uw bezoekers ten tijde van een aanval.

/ 2: Firewall

Een firewall houdt ongewenst verkeer tegen uit uw IT-infrastructuur. Uw netwerk wordt continu beschermd tegen dreigingen die afkomstig zijn van rest van het internet.

/ 3: Log- en Event Management

Direct inzicht in eventuele bedreigingen binnen uw IT-omgeving met een SIEM (Security Information & Event Management) oplossing. Hierin worden de gebeurtenissen en mogelijke incidenten van diverse onderdelen van uw infrastructuur geregistreerd. Een SIEM probeert ook correlatie te vinden om incidenten op te sporen die anders niet waren opgevallen. Hierdoor heeft u nog meer inzicht en worden afwijkingen eerder gedetecteerd!

/ 4: Threat Management

Voorkom ongeautoriseerd verkeer op uw netwerk. Onze Threat Manager is een oplossing die het netwerkverkeer en actieve nodes binnen uw IT-omgeving grondig monitort. Door gebruik te maken van IDS (Intrusion Detection System) wordt op gedetailleerde wijze de inhoud van het verkeer gecontroleerd. Dit systeem kunt u uitbreiden met een IPS (Intrusion Prevention System). Een IPS kan real-time reageren door niet legitiem verkeer direct te blokkeren.

/ 5: Cloud Security

Het beveiligen van uw cloud vraagt om een specifieke aanpak. Samen met u maken we een uitgebreide security scan van uw cloudomgeving om de risico’s en kwetsbaarheden in kaart te brengen. Daarnaast zorgen we voor encryptie, beveiligde verbindingen, multifactor authenticatie en een goed ingericht toegangsmanagementsysteem.

/ Strikte security en compliance standaarden

/ Wij helpen u graag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee voor een advies op maat.