/ Security & Compliance

/ Het minimaliseren van risico’s

Wanneer uw eigen IT-omgeving niet goed is beveiligd vergroot dit de kans op een datalek. Een datalek kan leiden tot een boete en vergroot de kans op reputatieschade. Een situatie die u wilt voorkomen. Proserve kijkt daarom samen met u van begin af aan naar de eventuele bedreigingen en de impact daarvan. Samen vertalen we deze risico’s naar een bijpassende beveiligingsarchitectuur om de kans op een datalek te minimaliseren.

/ Certificaten

ISO 27001

ISO 9001

NEN 7510

ISAE 3402 type II

/ PrivacyPerfect vertrouwt op Proserve

PrivacyPerfect helpt organisaties om te voldoen aan de AVG. Via een SaaS-oplossing kunnen er verwerkingsactiviteiten worden geregistreerd en privacy impact assessments worden uitgevoerd. Als er één partij snapt wat de risico's zijn, dan is het PrivacyPerfect. Zij kunnen zich geen incidenten veroorloven en kozen daarom voor Proserve.

/ Security als basisrecht

Het uitbesteden van het beheer van uw IT is een grote stap. Wij zijn ons hiervan bewust. Daarom hanteren wij als Managed IT Solutions-partner het security by design principe. Dit betekent dat security onderdeel is van elke stap die we zetten. Gezamenlijk ontwerpen we een betrouwbare oplossing. Een oplossing die past bij het risicoprofiel van uw organisatie. Dit doen wij op basis van vier domeinen: preventie, detectie, respons en awareness. Zo zorgen we ervoor dat de geboden oplossing optimaal beveiligd is.

/ Onze randvoorwaarden

De beschikbaarheid van uw website of applicatie wordt mogelijk gemaakt door een goed beveiligde IT-omgeving. Om incidenten te voorkomen gebruikt Proserve daadkrachtige oplossingen om uw IT-omgeving te beschermen.

/ 1: DDoS-bescherming

Een DDoS (Distributed Denial of Service) is tegenwoordig normaal. Onze DDoS- mitigatiedienst filtert ongewenst verkeer, zodat uw website of applicatie beschikbaar blijft voor uw bezoekers ten tijde van een aanval.

/ 2: Firewall

Een firewall houdt ongewenst verkeer tegen richting uw IT-infrastructuur. Uw netwerk wordt continu beschermd tegen dreigingen, die afkomstig zijn van de rest van het internet. Proserve werkt met geavanceerde firewalls die mogelijk misbruik en aanvallen kunnen detecteren.

/ 3: Log- en Event Management

Direct inzicht in eventuele bedreigingen binnen uw IT-omgeving met een SIEM (Security Information & Event Management) oplossing. Hierin worden de gebeurtenissen en mogelijke incidenten van diverse onderdelen van uw infrastructuur geregistreerd. Een SIEM probeert ook correlatie te vinden om incidenten op te sporen die anders niet waren opgevallen. Hierdoor heeft u nog meer inzicht en worden afwijkingen eerder gedetecteerd!

/ 4: Threat Management

Voorkom ongeautoriseerd verkeer op uw netwerk. Onze Threat Manager is een oplossing die het netwerkverkeer en actieve nodes binnen uw IT-omgeving grondig monitort. Door gebruik te maken van IDS (Intrusion Detection System) wordt op gedetailleerde wijze de inhoud van het verkeer gecontroleerd. Dit systeem kunt u uitbreiden met een IPS (Intrusion Prevention System). Een IPS kan real-time reageren door niet legitiem verkeer direct te blokkeren.

/ 5: Security op maat

Het beveiligen van uw IT-omgeving vraagt om een specifieke aanpak. Samen met u maken we een uitgebreide securityscan om de risico’s en kwetsbaarheden voor uw organisatie in kaart te brengen. Daarnaast zorgen we voor encryptie, beveiligde verbindingen, multifactor authenticatie en een goed ingericht toegangsmanagementsysteem.

/ Wij helpen u graag

Wilt u de veiligheidsrisico’s beperken? Security als basisrecht? Wij denken én kijken graag met u mee. Neem contact op voor een gesprek met onze specialisten en een advies op maat.