/ Multicloud ecosysteem

/ Een managed cloud infrastructuur die bij u past

Onze klanten zijn actief in een dynamische wereld waar flexibiliteit een vereiste is. We hebben er daarom voor gekozen om onze managed services op meerdere clouds aan te bieden. Of het nu gaat om AWS, Azure of onze eigen platformen, wij hebben een service die voorziet in uw huidige behoeften en toekomstige ambities.

/ CareXS

Een veilige en beschikbare VMware vCloud-oplossing.

/ Public cloud: flexibel en schaalbaar

Haal het maximale uit de flexibiliteit van uw IT-infrastructuur met public cloud. Proserve ondersteunt deze cloud op de volgende platformen: Amazon Web Services, Microsoft Azure of via ons eigen OpenStack of VMware platform. Dit zijn krachtige IaaS-platformen die u wereldwijd kunnen voorzien van eindeloze computing resources.

Wereldwijde beschikbaarheid

Kostenbesparing op uw public cloud

Professionele managed services

/ Private cloud: veilig, hoge prestaties en controle

Heeft u specifieke of hoge requirements op bijvoorbeeld het gebied van security & compliance waardoor een public cloud niet geschikt is voor uw situatie? Kies dan voor een private cloud die volledig naar uw wensen wordt ingericht, zodat deze volledig aansluit op de ambities van uw organisatie. Proserve levert deze cloud vanuit een van haar datacenters binnen Nederland.

Uw private cloud is volledig afgeschermd

Hoge prestaties door dedicated resources

Een cloud volledig afgestemd op uw wensen

/ Hybrid cloud: haal het beste uit twee werelden

Wanneer u kiest voor hybride cloud combineert u de veiligheid, hoge prestaties en controle van een private cloud met de flexibiliteit en schaalbaarheid van een public cloud. Omdat u twee verschillende clouds combineert en koppelt, heeft u de resources beschikbaar waar nodig en maakt u optimaal gebruik van het platform. Zo profiteert u maximaal van de voordelen van private en public cloud.

Ongelimiteerde flexibiliteit

Geen concessies maken

Kostenefficiënt

/ proCLOUD: een geavanceerd, hoogwaardig en veilig infrastructuurplatform

proCLOUD is het Enterprise platform van Proserve gebaseerd op VMware en Dell apparatuur en is gehuisvest in de TIER-III datacenters in Nederland. Uw platformen en applicaties worden volledig naar uw wensen ingericht. De garantie op een hoge beschikbaarheid en de beste prestatie verzorgen wij. Dit biedt u gemak, zekerheid en flexibiliteit. De mogelijkheden met proCloud zijn oneindig.

Bedrijfskritische applicatielandschappen

Hoogvolume e-commerce-applicaties

High I/O productieomgevingen

High Availability infrastructuren

/ Wij helpen u graag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee voor een advies op maat.