Managed VMware: een zorgeloze private cloud op basis van bewezen technologie

Managed VMware

Het opzetten en beheren van een cloudomgeving is niet je core business. Met Managed VMware heb je hiernaar geen omkijken. Proserve zet een veilige en schaalbare private cloud-omgeving voor je op, gebaseerd op bewezen VMware-technologie. Ook nemen we het beheer volledig uit handen. Zo profiteer jij van de voordelen, zonder je bezig te hoeven houden met de technische details.  

Wat is VMware? 

Proserve levert onder meer cloudomgevingen op basis van VMware, een software-defined datacenter. Hiermee krijg je op flexibele wijze rekenkracht, opslagruimte en netwerkvoorzieningen tot je beschikking. VMware is optimaal schaalbaar en dan ook geschikt voor iedere toepassing, ongeacht de infrastructuur die dit vereist.  

 Wij nemen het beheer uit handen 

Het beheer van een VMware omgeving vereist specifieke kennis. Het uitbesteden hiervan kan dan ook een interessante optie zijn. Zo is het aantrekken van de juiste expertise door de huidige krapte op de arbeidsmarkt vaak een grote uitdaging. Managed VMware biedt uitkomst. Proserve neemt het beheer volledig uit handen. Zo kunnen jouw professionals en jij zich volledig toeleggen op je core business.   

Onze experts beschikken over jarenlange ervaring met VMware. Zij beheren uiteenlopende VMware-omgevingen van een breed scala klanten. Jij profiteert van de ervaring die zij hierbij opdoen. Zo kunnen zij problemen die zich bij andere klanten voordoen in jouw omgeving proactief voorkomen. Of trends in de ontwikkeling van behoeften bij andere klanten gebruiken bij het opstellen van een toekomstbestendige omgeving voor jouw organisatie. Dankzij onze expertise hoef jij het wiel niet opnieuw uit te vinden.

Redundantie  

Afhankelijk van de toepassing die je voor ogen hebt kan de beschikbaarheid van je cloudomgeving van cruciaal belang zijn. Een VMware Metro Cluster kan in dit geval uitkomst bieden. Met een Metro Cluster is jouw omgeving gehost in twee gescheiden fysieke datacenters. Zo ontstaat een redundante opstelling, wat extra zekerheid biedt. Bij iedere handeling slaan we je gegevens automatisch synchroon op in beide datacenters. Valt één van de datacenters om wat voor reden dan ook onverhoopt uit? Dan ben je binnen maximaal 15 seconden weer volledig in de lucht.  

Wie gingen je voor?  

Diverse klanten vertrouwen al langer op Managed VMware van Proserve.  

CareXS 

CareXS biedt oplossingen voor de zorg die bijdragen aan medicatieveiligheid. De oplossingen maken benodigde informatie zoals het voorgeschreven gebruik van medicatie beschikbaar voor alle betrokken partijen. Een applicatie verbindt de betrokkenen met elkaar. Deze applicatie draait in een schaalbare en veilige private VMware Cloud-omgeving, die volledig op maat is ingericht. Proserve neemt het beheer van zowel de applicatie als de onderliggende infrastructuur voor rekening. Lees hier meer over de wijze waarop CareXS van Managed VMware profiteert.  

Spotler 

Spotler ontwikkelt en levert automatiseringssoftware voor e-mailmarketing. Het softwarebedrijf vertrouwt hierbij op een private cloud op basis van VMware-technologie. Spotler installeerde zelf netwerkapparatuur op locatie bij Proserve. Op verzoek van Spotler neemt Proserve een deel van het beheer voor rekening, waarbij de hypervisor als scheidslijn dient. Alles onder de scheidslijn beheert Proserve, terwijl Spotler het beheer van alles daarboven voor rekening neemt. Ook is Proserve voor Spotler een technische sparringpartner. Lees hier meer over dit project.  

Benieuwd naar de mogelijkheden? 

Ben je benieuwd wat Managed VMware voor jou kan betekenen en hoe jouw organisatie hiervan kan profiteren? Onze experts gaan graag met je in gesprek om samen de mogelijkheden te verkennen. Neem contact met ons op voor meer informatie! 

Jouw partner in IT.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Uitgelichte artikelen