Doelbewust

We zorgen voor meer droomklanten voor onze klanten

Vincent Doelman | Eigenaar | Doelbewust

Over Doelbewust

Bij Doelbewust Online Marketing uit Veenendaal kun je terecht voor maatwerk websites, webshops en online marketing. Met een team van tien specialisten zorgen zij voor meer droomklanten voor hun klanten.

Hoe we hebben geholpen

Vincent Doelman, eigenaar Doelbewust: ‘Kwaliteit en service leveren is onze belangrijkste kernwaarde. Vandaar dat Proserve zo goed bij ons past. Want wil je kwaliteit leveren, dan horen daar leveranciers bij die dit ook als hoogste waarde hebben. Met meer dan 750 websites die wij hosten, is het van levensbelang dat alles altijd stabiel draait.’ 

Met Doelbewust Online Marketing bedienen wij al meer dan 15 jaar bedrijven die zichzelf willen profileren op het internet. Je kunt dus wel begrijpen dat aspecten zoals mailservers en webservers waarop onze websites draaien erg belangrijk zijn. Daarom hebben wij gekozen voor Proserve.

Trots op onze samenwerking

Bij managed hosting besteden klanten zoals Doelbewust het gehele hostinggedeelte aan ons uit. Zo hebben ze geen omkijken naar de techniek en kunnen ze zich focussen op hun core-business. Wij verzorgen het maken van backups, 24/7 proactieve monitoring, maandelijks onderhoud (inclusief rapportages) en houdt alles secure door onder meer DDoS protectie en proactieve scans op malware. Vincent en collega’s kunnen ons 24/7 bereiken als er problemen zijn.