/ Cloud independent

/ Een cloud die past bij uw business requirements

Onze klanten zijn actief in een dynamische wereld waarin snelheid en flexibiliteit een vereiste is. We hebben er daarom voor gekozen om onze managed oplossingen op meerdere platformen aan te bieden. Uw business requirements bepalen welke cloud het meest geschikt is. Of het nu gaat om public of private cloudplatformen, wij hebben altijd een onafhankelijke oplossing die voorziet in uw behoeften en ambities.

/ SPAR

Het e-commerceplatform van SPAR draait op de Enterprise omgeving van Proserve: proCLOUD. Dit is een cloud omgeving die standaard voldoet aan de hoogte eisen. Een bewuste keuze van SPAR, die het aantal online winkels en transacties ziet toenemen en zich geen downtime kan veroorloven. Beschikbaarheid en schaalbaarheid vormde de belangrijkste requirements bij de keuze voor proCLOUD.

/ Public cloud

De cloud is geen doel op zich. Het is een middel waarmee uw requirements worden ingevuld. Onze Solution Architects bekijken welke cloud het beste past. Proserve ondersteunt AWS, Azure en uiteraard onze OpenStack en VMware cloudplatformen. Krachtige IaaS-platformen die flexibel en schaalbaar zijn. Wij helpen u het maximale uit uw IT-infrastructuur te halen.

Wereldwijde beschikbaarheid

Kosten besparen met de public cloud

Professionele managed services

/ Private cloud

Heeft u specifieke of strikte veiligheidseisen, waardoor een public cloud niet geschikt is voor uw situatie? Wij bieden u een private cloud, die volledig naar uw wensen en veiligheidseisen wordt ingericht. Proserve levert u deze private cloud vanuit één van haar datacenters in Nederland en conform alle ISO-standaarden. Op deze manier weet u zeker dat uw IT-infrastructuur voldoet. Zowel aan de gestelde eisen als aan de ambities van uw organisatie.

Uw private cloud is volledig afgeschermd

Hoge prestaties door dedicated resources

Een cloud volledig afgestemd op uw wensen

/ Hybrid cloud

Doordat Proserve haar managed services op meerdere clouds kan leveren, kunnen we u ook een hybride aanbod doen. Een combinatie van public én private cloud. Hiermee combineert u het beste van beiden: de veiligheid, hoge prestaties en controle van een private cloud met de flexibiliteit en schaalbaarheid van een public cloud. Proserve levert u één platform bestaande uit twee verschillende clouds. Hierdoor heeft u de resources beschikbaar waar nodig en maakt u optimaal gebruik van het platform. Zo profiteert u maximaal van de voordelen van private en public cloud.

Optimale flexibiliteit

Vrijheid van keuze

Kostenefficiënt

/ proCLOUD: een geavanceerd, hoogwaardig en veilig platform

Op basis van onze jarenlange ervaring, weten wij welke strenge eisen er worden gesteld in offerte- en aanbestedingstrajecten. Zowel in de publieke als in de private sector. Op basis van deze eisen hebben wij proCLOUD ontwikkeld. Een Enterprise platform dat standaard voldoet aan de allerhoogste performance-, security- en compliance eisen. Waarbij uw data gegarandeerd in Nederland staat. Uw platformen en applicaties worden volledig naar uw specifieke wensen ingericht. Dit biedt u dus gemak, zekerheid en flexibiliteit. proCLOUD is een harde garantie voor hoge beschikbaarheid en de beste prestaties.

Bedrijfskritische applicaties

Disaster recovery oplossingen

High Available infrastructuur

/ Kies voor cloud independent

Bent u op zoek naar een onafhankelijke oplossing? Een partij die niet gebonden is aan één platform? Wij kijken naar wat u nodig heeft, welke cloud het beste past en leveren u een platform op maat.