Security & Compliance

Security by Design als uitgangspunt

Het uitbesteden van het beheer van jouw IT-omgeving is een grote stap. De veiligheid van uw applicaties en data is hierbij van cruciaal belang. Proserve hanteert daarom het security by design-principe. Want of je nu een IT-omgeving ontwerpt, ontwikkeld of configureert: security moet er een integraal onderdeel van zijn.

Onze Managed Security dienst

Een goed beveiligde IT-omgeving is van belang voor het buitenhouden van aanvallers, voorkomen van security-incidenten en zekerstellen van compliance met wet- en regelgeving. Proserve zet krachtige oplossingen in voor het beschermen van jouw IT-omgeving.

1: DDoS-bescherming

Onze DDoS- mitigatiedienst filtert ongewenst verkeer, zodat jouw website of applicatie beschikbaar blijft voor jouw bezoekers tijdens een aanval.


2: Firewall

Met een firewall beschermen wij jouw netwerk tegen externe dreigingen. Proserve zet geavanceerde firewalls in, die aanvallen tijdig signaleren en ongewenst verkeer daadkrachtig blokkeren.3: Log & Event Management

We gebruiken een Security Information & Event Management (SIEM)-oplossing voor het verzamelen van inzichten. Afwijkingen in jouw omgeving signaleren we vroeg, zodat we er naar kunnen handelen.4: Threat Management

De Threat Manager monitort het netwerkverkeer en actieve nodes binnen jouw netwerk zeer gedetailleerd. Een Intrusion Detection System (IDS) controleert de inhoud van verkeer nauwlettend en is ook uit te breiden met een Intrusion Prevention System (IPS), dat real-time malafide verkeer blokkeert.


5: Security op maat

Iedere IT-omgeving is anders en vraagt daarmee om een andere aanpak. Via een uitgebreide securityscan brengen onze experts samen met jouw professionals de risico's en kwetsbaarheden in kaart. Ook zorgen we voor encryptie, beveiligde verbindingen, multifactor-authentificatie en een goed ingericht toegangsmanagementsysteem.

Whitepaper: Hoe goed is jouw IT- omgeving beveiligd?

In onze whitepaper vind je een checklist om inzicht te krijgen in de sterke en zwakke punten van jouw IT-omgeving en te bepalen op welke gebieden er nog verbeteringen door te voeren zijn.

Case

Greenchoice zet vol in op innovatie. Hun nieuwe IT-infrastructuur biedt hen een betrouwbare en toekomstbestendige basis.

Lees hoe wij anderen hebben hebben geholpen met hun uitdagingen.

Meer weten?

Neem contact op met Jan Willem Schep

Uitgelichte artikelen