Managed CloudOp maat voor uw business

Managed Cloud

De cloud biedt u veel voordelen. Maar naarmate de eisen van uw business en uw applicaties stijgen, is een standaard cloudoplossing niet meer afdoende. U heeft dan een oplossing nodig die precies op maat gemaakt is voor uw situatie, passend bij uw ambities en bij uw risicoprofiel. Zodat u niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst kunt bouwen op uw IT-oplossing.

Het is echter niet eenvoudig om te bepalen welke cloudoplossing het best aansluit op uw situatie. Op deze pagina zetten we alvast de belangrijkste verschillen van onze cloudoplossingen uiteen. Onze specialisten bespreken uitgebreid met u welke combinatie het best bij u past.

Wij helpen u graag op weg om uw ambities te vertalen naar een passend managed cloudplatform dat uw doelen ondersteunt. Het platform wordt technisch beheerd door onze specialisten zodat u geen omkijken heeft naar het onderhoud. We maken duidelijke afspraken met u op het gebied van beschikbaarheid. Dit leggen we vervolgens vast in een service level agreement.

Public Cloud

Bent u op zoek naar een platform waarmee u op efficiënte wijze een grote hoeveelheid dataverwerking kunt realiseren, zonder in te hoeven boeten op beschikbaarheid en schaalbaarheid? Met onze Public Cloud zorgen we voor een krachtige multi-tenant cloud van marktleidende cloudleveranciers als Microsoft en Amazon.

> Naar Public Cloud

Private Cloud

Bent u op zoek naar een platform waarmee u profiteert van de voordelen van een publieke cloudoplossing, maar heeft u behoefte aan de beveiliging en controle van dedicated servers?

Met onze Private Cloud heeft u direct toegang tot uw eigen afgeschermde cloud. Private Cloud is een VPS-omgeving (virtual private server) die wij volledig configureren naar uw behoefte zodat deze moeiteloos meegroeit met de ambities van uw organisatie.

Wij leveren uw private cloud vanuit onze top-tier datacenters verspreid door de randstad. 

> Naar Private Cloud

ProCLOUD

Bent u op zoek naar een Private Cloud gebouwd op een shared infrastructuur? Met ProCLOUD heeft u een geavanceerd, hoogwaardig en veilig infrastructuurplatform waarop u uw applicaties en IT-workloads veilig kunt laten landen.

ProCLOUD heeft een redundante opzet, die veiligheid en flexibiliteit biedt, standaard gerepliceerd wordt en is gefundeerd op Enterprise Grade Class Hardware, ondergebracht in Nederland en compliant aan nationale wet- en regelgeving.

> Naar ProCloud

Hybrid Cloud

Het komt vaak voor dat alleen een public- of private cloudoplossing uw business requirements niet volledig afdekt. In dit geval is het slimmer om een hybride vorm te ontwerpen waarin de voordelen van een public cloud samenkomen met uw private cloud.

U profiteert dan van het beste van twee werelden. Enerzijds van de flexibiliteit en schaalbaarheid van een publieke cloud, anderzijds van de veiligheid en prestaties van een private cloud.

> Naar Hybrid Cloud

Welke cloud past bij u?

Wij adviseren u om de volgende zaken in acht te nemen:

  • Wordt er wet- en regelgeving opgelegd waaraan u moet voldoen?
  • Welke applicaties wilt u naar de cloud brengen?
  • Wat is uw huidige gebruikspatroon?
  • Hoe verwacht u dat uw gebruikspatroon veranderd?
  • Wat is uw benodigde service level?

Heeft u nog geen idee waar u moet beginnen? Of wilt u advies op maat? Onze specialisten helpen u graag op weg met het kiezen van een oplossing die perfect aansluit op uw ambities.

Extra pagina'sspeciaal voor u

InfrastructuurDe fundering van uw IT-platform

Ontdek onze kostenefficiënte en goed beveiligde IT-infrastructuur die anticipeert op uw toekomstige behoefte aan continuïteit en transitie.

Lees meer
Managed ApplicationsLaat uw applicaties excelleren

We denken met u mee hoe u nog meer kunt halen uit uw applicatielandschap. Zo voldoet u aan de eisen van vandaag en de kansen van morgen.

Lees meer
Managed SecurityPassend bij uw risicoprofiel

We streven er altijd naar om onze klanten optimaal bij te staan met het beschermen van hun data en processen. Ontdek hoe we dat voor u kunnen doen.

Lees meer
Onze KlantenVan uitdaging naar resultaat

Ontdek hoe we de business uitdagingen van onze klanten hebben vertaald naar een IT-oplossing die echt waarde toevoegt. Nu en in de toekomst.

Lees meer
Over ProserveContinuïteit & Transitie

Proserve is de Managed & IT Solutions provider van de IT-Ernity Groep, gericht op het garanderen van continuïteit en transitie voor onze klanten.

Lees meer
Heeft u vragen?

Bent u enthousiast geworden over onze dienstverlening en benieuwd wat we voor uw organisatie kunnen betekenen? Bel ons dan op 088 252 52 52. U kunt ook het onderstaande formulier invullen. Dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.