Update maart 2022

Datum:

/ Updates vanuit Proserve

Wij brengen u een aantal nieuwe updates vanuit Proserve.

  • Hoe wij u beschermen tegen ransomware aanvallen,
  • Nieuwe dienst: het VMware Metro Cluster,
  • Uitbreiding accountmanagement team,
  • Klant Medpets implementeert nieuw containerplatform.

Veel leesplezier!
 

Geen zorgen over ransomware

 

/ Geen zorgen meer over ransomware

Veel van onze klanten hebben zorgen over de sterk toegenomen dreiging van ransomware aanvallen. Als uw partner delen wij die zorg. De afgelopen weken hebben wij gewerkt aan een immutable back-up oplossing, die eenvoudig toepasbaar is voor al uw kritische systemen en data.

Back-ups die met onze immutable back-up oplossing worden vervaardigd, kunnen niet worden gewijzigd en zijn daarnaast zeer snel beschikbaar in geval van een ransomware aanval of dataverlies. De gevolgen voor uw organisatie zijn met inzet van onze immutable back-up-dienst voor uw organisatie dan ook minimaal.

Om extra bescherming te hebben tegen rampen, wordt de immutable back-up opgeslagen in een tweede datacenter. Voor klanten die momenteel onze offsite backup dienst afnemen, gaan wij de immutable back-up oplossing de komende weken kosteloos activeren. Voor overige klanten wordt de dienst binnenkort beschikbaar tegen zeer interessante voorwaarden. In een volgende nieuwsbrief zullen wij u uitgebreider berichten over onze immutable back-up oplossing. Mocht u nu al vragen hebben over onze oplossing tegen ransomware, neem dan contact op met uw accountmanager.


 

VMware Metro Cluster

 

/ Nieuw: VMware Metro Cluster

Voor iedere omgeving een datacenter redundante oplossing? Het is nu mogelijk met het VMware Metro Cluster.

Een Metro Cluster is een platform dat verdeeld is over twee fysieke datacenters. Bij elke handeling wordt de data automatisch en synchroon opgeslagen in beide datacenters. Mocht één van beide datacenters uitvallen, dan is de recovery time slechts 15 seconden. Een groot bijkomend voordeel is dat verplaatsen van software en data eenvoudig en snel kan plaatsvinden.


 

Medpets

 

/ Transitie naar containerisatie

Medpets is de grootste online dierenwinkel en dierenapotheek van Nederland. De traditionele IT-omgeving van Medpets voldeed niet langer om kun toekomstambities te kunnen waarborgen.

"Door de transitie naar Containerisatie hebben wij als Medpets het juiste fundament voor de toekomst waarmee we onze ambities kunnen waarmaken."

Benieuwd naar de nieuwe IT-omgeving van Medpets? Ontdek het in de klantcase


 

New in team

 

/ Nieuw in het team

Het Proserve salesteam is uitgebreid met twee nieuwe collega's. Vanaf december maken Frits en Jan Willem deel uit van Proserve. 

Jan Willem Schep - Accountmanager

Na een aantal jaren te hebben gewerkt in de personeelsbemiddeling & Managed IT in de kantoorautomatisering was Jan Willem op zoek naar meer kennis en inhoud. Dit heeft hij gevonden in de rol van Accountmanager bij Proserve. Naast werk is hij een actieve vader, fanatiek tennisser en gaat hij graag uit eten.

Frits Rijsdijk - Accountmanager

Frits heeft ervaring opgedaan als accountmanager en business development manager bij een softwarebedrijf en twee productiebedrijven. Als accountmanager bij Proserve zal hij zich richten op bestaande en nieuwe klanten. In Rotterdam is hij vaak in de stad te vinden en hij houdt van sporten. Voor vragen over cryptocurrency, kun je ook bij hem terecht!

Deel dit artikel