Proserve behaalt wederom Nr. 1 positie in de Emerce100

Datum:

Proserve is ook dit jaar als beste uit de bus gekomen in de Emerce100 in de categorie "Managed Service Providers". Net als vorig jaar staat Proserve op de eerste plek met een totaal van 5,5 sterren. 

/ Emerce100

De Emerce100 is een jaarlijks terugkerend onderzoek naar de beste organisaties van Nederland op het gebied van tech, digitalisering en ICT. van Nederland. Het onderzoek wordt uitgevoerd door Emerce in samenwerking met het vooraanstaande onderzoeksbureau Motivaction.

/ Trots

Patrick Grauss, Sales Director bij Proserve over de nominatie: “Een zwaluw maakt nog geen zomer, maar voor de tweede keer op rij als nummer 1 in de Emerce 100 is een bevestiging dat ook de markt ziet dat wij voor het hoogste resultaat blijven gaan. We zijn dan ook bijzonder trots op deze ranking, maar vooral op ons team”.

Ook Marcel Boogert, Head of Managed Operations bij Proserve, reageert enthousiast. “De eerste plek in de Managed Service Providers categorie toont aan dat de hoogwaardige dienstverlening waar we voor staan gewaardeerd wordt door de industrie. Ditzelfde beeld zien we terug in ons dagelijks werk met klanten. Het voelt goed om de nummer 1 te zijn!”.

Deel dit artikel