Proserve behaalt ISO-certificeringen voor derde jaar op rij

Datum:

DNV heeft de ISO27001:2013-, ISO9001:2015- en NEN7510:2011-certificeringen van Proserve met een periode van drie jaar verlengd. Wij zijn zeer verheugd over deze resultaten, aangezien er voor het derde jaar op rij geen bevindingen zijn genoteerd.

Bij de hercertificering zijn alle aspecten uit de normenkaders behandeld. Vanwege onze cruciale rol als strategische en tactische ketenpartner hebben wij ons niet alleen als doel gesteld om het niveau vast te houden, maar willen wij de lat voortdurend hoger leggen. Door zowel het beleid als de implementatie bij alle onderdelen van de organisatie te leggen, wordt het een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering en de bedrijfscultuur. Dit zorgt voor een cultuur waarin iedereen dezelfde kwaliteit nastreeft, elkaar scherp houdt en waar continue structurele verbeteringen de norm zijn.

Nordi Malih, Managing Director van Proserve, en Sebastiaan Bakker, Security & Compliance Officer bij Proserve, zijn verheugd met de behaalde resultaten en onderschrijven de doeltreffendheid van deze integrale aanpak. Tevens is het voor onze klanten een geruststelling dat zij kunnen vertrouwen op de continue kwaliteitsverbeteringen van Proserve. De komende jaren zullen wij ons blijven onderscheiden door onze dienstverlening steeds verder te verbeteren.

Deel dit artikel