Nieuwsbrief juni 2020

Datum:

/ Wat spreken we af?

In de loop van juni zijn we weer deels naar kantoor gegaan bij Proserve. Uiteraard met de nodige aanpassingen. Ook al zit het remote werken in ons DNA, het is prettig om elkaar weer te zien en te spreken. Met name het contact met klanten hebben wij gemist. Daarom onze vraag aan jullie: is er behoefte om af te spreken of samen te komen?
  

Proserve insights

 

/ Proserve Insights van start

Bij Proserve delen we graag kennis en ervaring vanuit een open en transparante cultuur. Met Proserve Insights willen we kennis uitwisselen met én voor onze klanten. Aan de hand van 5 korte vragen over een actualiteit of thema. Door mee te doen, ontvangt u automatisch de resultaten en inzichten. Wij zijn benieuwd naar uw inzichten!

Deel uw inzichten

 
 

Olbico

 

/ Wat Olbico bij Proserve vond

Proserve ziet haar diensten graag als samenwerking in plaats van outsourcing. Om beiden succesvol te zijn, moet je samen optrekken, meedenken en kijken naar de toekomst. Dit is exact wat Olbico miste bij hun vorige leverancier en wel vond bij Proserve. Lees meer over Olbico en onze samenwerking in de klantcase.

Klantcase Olbico

 
 

Continu verbeteren

 

/ Continu verbeteren

Eén van de kernwaarden van Proserve is dat de lat altijd hoger kan. Dit is niet alleen een waarde die wij intern hanteren maar ook zoeken in de partnerships met klanten. Blijven investeren en continu kijken waar we kunnen verbeteren. Concreet betekent dit, dat we niks voor lief nemen. Bij alles gaan we weer terug naar de basis. Ook bij het verlengen van contracten. Vanuit deze herijking werken we een nieuw voorstel uit. Nieuwsgierig hoe wij dit aanpakken?

Neem contact op

 
 

Nieuw in het team

 

/ Nieuw in het team: Patrick en Daniel

In deze nieuwsbrief stellen we u wederom voor aan twee nieuwe teamleden! Patrick Tak en Daniel Kraaij. Twee professionals, die in een aparte tijd zijn begonnen maar snel hun draai hebben gevonden in ons team.

Patrick Tak - Solution Architect
Kijk niet vreemd op, wanneer je Patrick (in de toekomst) op een festival ziet optreden. Zijn passie om zichzelf te verbeteren bracht hem met zijn gitaar op vele podia en in de bekendste opnamestudio’s. Diezelfde passie én 20 jaar ervaring neemt Patrick mee naar Proserve. En dat bevalt ontzettend goed: “bij Proserve krijg je veel mogelijkheden om te leren en is iedereen maximaal betrokken. Geen stationnetjes voorstel maar een duidelijk mandaat van het hele team”.

Daniel Kraaij - Senior Engineer
Toen de mogelijkheid vrijkwam om bij Proserve te werken, was het voor Daniel simpel: “ik ken Proserve al wat langer en heb vanuit een klantrelatie ook met Proserve en het team gewerkt. Ik was altijd onder de indruk van de skillset van het team. Toen de mogelijkheid vrijkwam om bij Proserve te gaan werken was het een eenvoudige keuze”. Op onze beurt zijn wij natuurlijk super blij dat een talent als Daniel, met veel ervaring en expertise bij Proserve komt werken.

Deel dit artikel