/ Managed Application Delivery

/ Focus op de ontwikkeling van nieuwe features

Het is voor iedere organisatie belangrijk om te blijven innoveren. Uw eindgebruikers verwachten nieuwe features en u wilt aansluiting houden met de markt. Om aan deze verwachtingen te kunnen voldoen heeft u twee dingen nodig: een team dat snel nieuwe features kan ontwikkelen en een volwassen IT-omgeving om deze nieuwe features te implementeren. Bij Managed Application Delivery van Proserve beheren wij uw IT-omgeving, zodat uw ontwikkelaars zich volledig kunnen focussen op de ontwikkeling van nieuwe features. Zo werken we samen aan de ontwikkelsnelheid van uw organisatie.

/ PartsPoint Group

PartsPoint Group is gespecialiseerd in de distributie en verkoop van auto-onderdelen en autoaccessoires. Om onderdelen op voorraad te hebben én dezelfde dag te kunnen leveren, werd de IT infrastructuur uitbesteed aan Proserve, zodat PartsPoint zich kan focussen op de ontwikkeling.

/ Samen bundelen we onze krachten

Wanneer u gebruik maakt van Managed Application Delivery, worden wij onderdeel van uw DevOps team. Uw developers schrijven de code, wij zorgen voor de delivery. Een samenwerking waarbij we alle twee doen waar we goed in zijn. Samen zorgen we ervoor dat nieuwe features op een gestructureerde en gecontroleerde manier aan uw klanten beschikbaar worden gesteld. Dit gebeurt allemaal onder uw regie en op uw voorwaarden.

/ Waar het echt om draait: snelheid en zekerheid

Om snel en doorlopend tot nieuwe releases te komen, is het volgen van het automatische OTAP-proces essentieel. Continuous Integration en Continuous Delivery. Wij dragen zorg voor herhaalbare deployments door ze te structureren in pipelines. In deze pipelines wordt het buildproces uitgevoerd en worden unit- en integratietests gedaan. Doordat het OTAP-proces volledig is geautomatiseerd, worden de deployments van uw applicatie steeds op dezelfde manier uitgevoerd. Dit zorgt voor snelheid en zekerheid. 

/ Continuïteit is meer dan alleen technologie

Naast het gestructureerd en gecontroleerd beschikbaar maken van uw applicatie aan klanten, doen wij nog meer om de continuïteit te borgen. Wij helpen ook met het beheer van uw applicatie en het monitoren van een deployment voor productie. Daarnaast helpen we ook bij het herstarten van een service, het opnieuw uitvoeren van buildprocessen of het deployen van voorgaande versies. Wij houden uw applicatie beschikbaar.

/ Kies voor Managed Application Delivery

Wilt u sneller én veiliger kunnen ontwikkelen? Behoefte aan zekerheid in het deploymentproces? Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij maken graag een afspraak om te kijken wat Proserve hierin voor u kan betekenen!