/ Managed Application Delivery

/ Samen zorgen we ervoor dat uw applicatie altijd beschikbaar is

Uw eindgebruikers verwachten sneller nieuwe features. Het is voor een organisatie belangrijk om te blijven innoveren om aan de verwachtingen van hun eindklanten te voldoen. Dit vereist een ervaren team die snel nieuwe features kunnen ontwikkelen en een volwassen IT-omgeving om deze te implementeren. Met de toepassing van Managed Application Delivery maakt u Proserve onderdeel van uw DevOps-team. Wij monitoren en beheren uw IT-omgeving, zodat uw ontwikkelaars zich volledig kunnen focussen op de ontwikkeling van nieuwe features. Zo dragen we samen zorg voor de wendbaarheid van uw organisatie.

Altijd de best aansluitende technologie

Uw business requirements staan centraal

U schrijft de code, wij realiseren de deployment

Wij dragen ook zorg voor de monitoring en het beheer

Kortere time-to-market, snelle deployment

Een goede samenwerking en duidelijk afspraken zijn key

/ Otherside at Work

Een oplossing die niet alleen vandaag bij ons past, maar ook morgen.

/ Samen bundelen we onze krachten

Wanneer u gebruik maakt van Managed Application Delivery, worden wij onderdeel van uw DevOps team. Uw organisatie schrijft de code voor de applicatie. Wij zorgen er vervolgens voor dat uw applicatie op een gestructureerde en gecontroleerde manier beschikbaar wordt gesteld aan uw klanten. Dit gebeurt allemaal op uw voorwaarden.

/ Waar het echt om draait: Continous

Het volgen van het automatische OTAP-proces is essentieel om Continuous Integration en Continuous Delivery mogelijk te maken. Door deployments te structureren in pipelines, waar het buildproces wordt uitgevoerd en unit- en integratietests worden gedaan, dragen wij zorg voor herhaalbare deployments. Doordat het OTAP-proces volledig is geautomatiseerd, worden de deployments van uw applicatie op herhaalbare wijze uitgevoerd. Dit garandeert de kwaliteit en de snelheid die u van ons gewend bent.

/ Continuïteit is meer dan alleen technologie

Wij stellen uw applicatie op een gestructureerde en gecontroleerde manier beschikbaar aan uw klanten. Daarnaast dragen wij zorg voor het monitoren van een deployment voor de productie en het beheer van uw applicatie. We ontzorgen u daarnaast bij het herstarten van een service, het opnieuw uitvoeren van buildprocessen of het deployen van voorgaande versies van uw software. Vertrouw op onze expertise en wij houden uw applicatie en data continu online. Zo kunt u zich volledig focussen op uw core business.

/ Wij helpen u graag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee voor een advies op maat.