/ Continuïteit

/ Een 24/7 economie vraagt om continuïteit

Onze economie draait 24/7. Door de toenemende digitalisering van bedrijfskritieke omgevingen is een schaalbare en betrouwbare IT-omgeving met een hoge beschikbaarheid onmisbaar.

Wanneer uw applicatie continu beschikbaar is hoeft u er niet bang voor te zijn dat een incident de continuïteit van uw bedrijfsvoering in gevaar brengt.

/ Total Design

Proserve borgt dat alles draait  

/ Uw IT-omgeving staat bij ons centraal

Proserve levert Managed IT Solutions waarin de continuïteit van uw infrastructuur centraal staat. We hanteren hierbij uw business requirements als uitgangspunt. We bouwen en implementeren gedegen oplossingen op basis van hoogwaardige componenten. Samen met u maken we heldere en transparante afspraken en geven we harde garanties omtrent beschikbaarheid. Onze processen en onze medewerkers maken hierin voor u het verschil.

Bent u benieuwd naar de achterliggende techniek? 

/ Downtime is bij Proserve geen optie

Omdat wij samen met u kijken naar de requirements die nodig zijn om uw applicatie continu beschikbaar te houden, bent u ervan verzekerd dat de oplossing altijd voldoet. Wij bouwen en implementeren een state-of-the art platform dat u niet in de steek zal laten. Omdat wij voortdurend de beschikbaarheid van uw applicatie monitoren bent u altijd online, worden prestaties voortdurend geoptimaliseerd en is uw data veilig. Zo kunt u zich volledig focussen op uw core business.

Maximale uptime

Uw bedrijfskritieke systemen, altijd beschikbaar

Optimale performance

Uw omgeving is altijd up-to-date

Gericht op de toekomst

Onze oplossingen zijn schaalbaar en flexibel

Uw data is veilig

Proactief handelen onder strikte veiligheidsvoorwaarden

/ Wij helpen u graag

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wij denken graag met u mee voor een advies op maat.