/ Continuïteit

/ Een 24/7 economie vraagt om continuïteit

Onze economie draait altijd. Een hoge beschikbaarheid van diensten is niet meer uniek maar een randvoorwaarde. Dit vraagt dus meer van uw systemen, meer van uw mensen en meer van uw organisatie. Proserve kan u hierbij helpen. Wij bieden én garanderen continuïteit. Op basis van schaalbare en betrouwbare IT-oplossingen. Hierdoor is uw bedrijfskritische applicatie 24/7 beschikbaar en hoeft u niet bang te zijn dat een incident de continuïteit van uw bedrijfsvoering in gevaar brengt.

/ Vertrouwelijke gegevens over meerdere vestigingen

Total Design is een groep van advies- en ontwerpbureaus met meerdere vestigingen en wereldwijde netwerkpartners. Het door hun zelf ontwikkelde informatiesysteem moet continu beschikbaar zijn en bevat uiterst vertrouwelijke gegevens. Lees meer over de diensten die Proserve levert om de continuïteit en vertrouwelijkheid te borgen.

/ Direct in contact met onze experts

Proserve levert Managed IT oplossingen waarin de continuïteit van uw infrastructuur centraal staat. Onze engineers werken in klantenteams aan uw IT-omgeving. U bent dus altijd in contact met experts die uw IT-omgeving kennen en de context snappen. Geen eerstelijns of doorverbinden. Samen maken we heldere en transparante afspraken. Daarbij geven we uiteraard harde garanties omtrent beschikbaarheid.

/ Downtime is geen optie

De business requirements die nodig zijn om uw applicatie continu beschikbaar te houden zijn leidend. Wij ontwerpen en implementeren altijd een platform op maat. Met standaard bouwblokken en op basis van bewezen technologie. Omdat wij voortdurend de beschikbaarheid van uw applicatie monitoren bent u altijd online. Prestaties worden voortdurend en proactief geoptimaliseerd. Zo kunt u zich volledig focussen op uw corebusiness.

Maximale uptime

Uw bedrijfskritieke systemen altijd beschikbaar

Gericht op de toekomst

Onze oplossingen zijn schaalbaar en flexibel

Uw data is veilig

Proactief handelen en strikte veiligheidsvoorwaarden

/ Kies voor continuïteit

Behoefte aan zekerheid en continuïteit? Voorspelbare prestaties? Wij vertalen uw business requirements in een platform op maat dat 24/7 beschikbaar is! Neem contact op voor een kennismakingsgesprek.