Werken bij Proserve

We zoeken mensen met passie voor techniek. Want de enige goede oplossing, is die oplossing die werkt voor de klant. En dus moet je die willen begrijpen. Daar staat tegenover dat je terechtkomt in heel veel verschillende werelden. Van reisbureaus tot webshops en zakelijke dienstverleners. En dat je in die wereld inspiratie opdoet, uitdagingen gaat begrijpen, het beste wil bieden aan je klant, bij wil dragen aan zijn business succes.

Dat doe je met collega’s die die zelfde passie met je delen. Die vinden dat het internet nooit af is, altijd beter kan, meer kan doen voor onze klanten. Die door roeien en ruiten gaan om net dat beetje extra te kunnen bieden aan onze klanten. Die dat immers zelf ook doen.

Wat bieden we?

  • Oog voor techniek: in teams wordt hard gewerkt aan de inrichting, optimalisatie en het beheer van professionele (web)hosting omgevingen zoals CloudConnect.
  • Passie: wij bieden een professionele omgeving waar passie voor mensen, techniek en innovatie de boventoon voert.
  • Klanttevredenheid: wij zijn bereikbaar voor onze klanten, altijd. Jij dus ook. Wij investeren in langlopende relaties met onze klanten.

Wil je ons team versterken?

Ben je enthousiast geworden over Proserve en wil je graag ons team komen versterken? Heb je ervaring met het werken bij een internetprovider? Kijk dan bij de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar hr@proserve.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.