kom je werkenbij het leukste bedrijf?

Werken bij Proserve

Wij zoeken mensen met een passie voor techniek! Want de enige goede oplossing, is die oplossing die werkt voor de klant. En dus moet je die willen begrijpen. Daar staat tegenover dat je terecht gaat komen in heel veel verschillende werelden. Van reisbureaus tot webshops en zakelijke dienstverleners. En dat je in die wereld inspiratie opdoet, uitdagingen gaat begrijpen, het beste wil bieden aan je klant, bij wil dragen aan zijn business succes.

Dat doe je met collega’s die die zelfde passie met je delen. Die vinden dat het internet nooit af is, altijd beter kan, meer kan doen voor onze klanten. Die door roeien en ruiten gaan om net dat beetje extra te kunnen bieden aan onze klanten. Die dat immers zelf ook doen.

Wat bieden wij?

Oog voor techniek: in teams wordt hard gewerkt aan de inrichting, optimalisatie en het beheer van professionele (web)hosting omgevingen zoals CloudConnect.
Passie: wij bieden een professionele omgeving waar passie voor mensen, techniek en innovatie de boventoon voert.
Klanttevredenheid: wij zijn bereikbaar voor onze klanten, altijd. Jij dus ook. Wij investeren in langlopende relaties met onze klanten.

Wil je ons team versterken?

Ben je enthousiast geworden over Proserve en wil je graag ons team komen versterken? Heb je ervaring met het werken bij een internetprovider? Kijk dan bij de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar hr@proserve.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

SollicitatieprocedureProcedures op maat

Iedere sollicitatieprocedure wordt met veel aandacht en precisie vormgegeven.

Lees meer
Ben jij een echte hunter?Account Manager

Het betreft hier een typische ‘new business’ functie. Het is voor jou een sport om op zoek te gaan naar nieuwe klanten. In dat licht bedenk jij zelf acties, pakt graag spontaan de telefoon en deinst er niet voor terug om ergens ‘koud’ naar binnen te stappen.

Account Manager
Windows is geen probleemwij zijn op zoek naar een Microsoft Engineer

Als Microsoft Engineer werk je samen in een klein team van experts en ondersteun je zowel de interne als externe klanten. Op de Microsoft platformen draaien vele klanten hun dagelijkse business.

Microsoft engineer
Open source is je op het lijf geschrevenwij zijn op zoek naar een ervaren Linux Engineer

Werk je resultaatgericht en maar vooral ook klantgericht. Je schrikt niet van complexe, high-availability netwerkconfiguraties met load balancers, encryptie en gelaagde netwerken.

Linux Engineer
Ben jij een echte PHP-er?Wij zoeken een developer

Een ervaren developer die breed inzetbaar is en niet eenkennig is qua programmeertaal, iemand die het snapt. 

lees meer