kom je werkenbij het leukste bedrijf?

Werken bij Proserve

Wij zoeken mensen met een passie voor techniek! Want de enige goede oplossing, is die oplossing die werkt voor de klant. En dus moet je die willen begrijpen. Daar staat tegenover dat je terecht gaat komen in heel veel verschillende werelden. Van reisbureaus tot webshops en zakelijke dienstverleners. En dat je in die wereld inspiratie opdoet, uitdagingen gaat begrijpen, het beste wil bieden aan je klant, bij wil dragen aan zijn business succes.

Dat doe je met collega’s die die zelfde passie met je delen. Die vinden dat het internet nooit af is, altijd beter kan, meer kan doen voor onze klanten. Die door roeien en ruiten gaan om net dat beetje extra te kunnen bieden aan onze klanten. Die dat immers zelf ook doen.

Wat bieden wij?
  • Oog voor techniek: in teams wordt hard gewerkt aan de inrichting, optimalisatie en het beheer van professionele (web)hosting omgevingen zoals CloudConnect.
  • Passie: wij bieden een professionele omgeving waar passie voor mensen, techniek en innovatie de boventoon voert.
  • Klanttevredenheid: wij zijn bereikbaar voor onze klanten, altijd. Jij dus ook. Wij investeren in langlopende relaties met onze klanten.
Wil je ons team versterken?

Ben je enthousiast geworden over Proserve en wil je graag ons team komen versterken? Heb je ervaring met het werken bij een internetprovider? Kijk dan bij de onderstaande vacatures of stuur een open sollicitatie naar hr@proserve.nl en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures wordt niet op prijs gesteld.

Vacatures

(PHP) Developer

Ben jij een breed georiënteerde developer? Je focus ligt op PHP, maar je hebt ook de nodige andere talen aan de tand gevoeld. Wil jij meewerken aan een groot project waar je van A tot Z betrokken bent in het hele proces?

Naar de vacature
Linux Engineer

Is open source je op het lijf geschreven? Als Linux Engineer werk je resultaat- en klantgericht. Je schrikt niet van complexe, high-availability netwerkconfiguraties met load balancers, encryptie en gelaagde netwerken.

Naar de vacature
MarCom medewerker

Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière als marketing communicatie specialist? Ben jij iemand met een sterke visie en toon je initiatief? Dan hebben wij een prachtige uitdaging voor je bij de IT-Ernity groep.

Naar de vacature