Update oktober 2021

Datum:

/ Onze klanten in de spotlight!

De partnerships met onze klanten waarderen we bij Proserve enorm. Hierin opereren beide partijen waar hun kracht en expertise liggen. Op deze manier vullen we elkaar aan en behalen we samen een optimaal resultaat.

We zijn trots op onze klanten en vertellen er dan ook graag meer over. In deze update lichten we enkele van onze klanten uit: ShopsUnited, Greenchoice en Otherside at Work.
 

ShopsUnited

 

/ ShopsUnited minimaliseert downtime

ShopsUnited had voorheen haar applicatie en de onderliggende IT-infrastructuur in eigen beheer. De zoektocht naar een managed partner voor het volledige beheer van de infrastructuur kwam voort uit de wens om meer focus te hebben op hun core business: de innovatie en productontwikkeling van verzendsoftware. Door het geïmplementeerde testplatform kan ShopsUnited nu veel sneller nieuwe features testen en uitrollen. Lees meer over de voordelen in de klantcase. 

Naar de klantcase
 

ISAE

 

/ Otherside at Work in beeld

Otherside at Work is als ontwikkelaar van verzuimsoftware al jarenlang klant van Proserve. Diederik Benders - CEO bij Otherside at Work - vertelt over ons waardevolle partnership in een korte video.

Bekijk de video
 

Greenchoice

 

/ Managed Private Cloud voor Greenchoice

Greenchoice heeft als groenste energieleverancier van Nederland het doel om Nederland duurzamer te maken. Al enkele maanden is Greenchoice tevreden klant van Proserve. We beheren hun Managed Private Cloud omgeving, zodat Greenchoice zich kan focussen op het vervullen van hun missie: een land dat draait op 100% groene energie.

 

Unicef Business Buddy

 

/ Proserve is Business Buddy van UNICEF

Als UNICEF Business Buddie maakt Proserve werk van de Sustainable Development Goals Action Days: beter onderwijs voor meer kinderen. Via het innovatieve programma Plastic Bricks bouwen we scholen voor kinderen in Ivoorkust, terwijl tegelijk het afvalprobleem in het land wordt aangepakt. Meer weten over dit project?

Lees verder

Deel dit artikel