Update november 2021

Datum:

/ Innovatie: voorop blijven lopen samen met onze partners

Wie wil groeien, moet in beweging blijven. Zeker in een continu veranderende wereld is flexibiliteit en vernieuwing belangrijk. Bij Proserve focussen we dan ook veel op innovatie. We willen onze producten en diensten blijven verbeteren.

Innovatie is ook een hot topic bij onze klanten, zoals Greenchoice. Dankzij onze samenwerking kan Greenchoice zijn ambities waarmaken. Lees er meer over in de nieuwe klantcase.

ShopsUnited

 

/ Expert in pakketverzendingen: ShopsUnited & ParcelPro

Espen Falkenhaug vervult sinds begin dit jaar de rol van managing director bij ShopsUnited en ParcelPro.

"Proserve denkt actief mee en zorgt ervoor dat alles optimaal op elkaar aansluit. We kunnen op deze manier echt bouwen op onze IT-infrastructuur; ook in de piekperiodes rondom de feestdagen."

In de rubriek ‘Spotlight’ stellen we Espen een aantal vragen over deze bedrijven en zijn visie voor de toekomst. 

Lees het interview
 

VMware

 

/ Nieuwe proCLOUD security features

Proserve is continu bezig met het verbeteren van diensten op het gebied van security & compliance. Zo hebben we onlangs een update in onze VMware Private Cloud Solution doorgevoerd waar alle onze klanten van profiteren. 

Alle data is nu versleuteld opgeslagen op basis van encryption-at-rest. Dit houdt in dat de data, ongeacht waar deze opgeslagen is, altijd versleuteld is. Zonder de juiste sleutels is deze onleesbaar.

Meer over security
 

Greenchoice

 

/ Klantcase: Greenchoice

Als groene energieleverancier zet Greenchoice vol in op innovatie. Daarom ging Greenchoice over op een meer flexibele en datagedreven aanpak, gebaseerd op real-time ontwikkelingen. Proserve heeft Greenchoice geadviseerd over een toekomstbestendige oplossing, om de ambities te kunnen blijven waarmaken. Benieuwd naar de oplossing?

Lees de klantcase

Deel dit artikel