Update july 2021

Datum:

/ Trots op scores benchmarkonderzoek Giarte

Ook dit jaar scoorden we een 8.9 satisfaction score in het benchmark onderzoek van Giarte. We zijn enorm blij met dit bewijs van onze dienstverlening.

Naast deze score, ontvingen we een score van 83 voor klanttevredenheid. In vergelijking met de rest van de markt, presteren we hier bovengemiddeld (marktgemiddelde: 78). Deze score is opgebouwd uit drie peilers: aanbevelingen (84), verwachtingen (81) en vertrouwen (83). Ook Proserve's Fan Score (80%) voor 2021 is ruim hoger dan het gemiddelde in de markt (73%).

Meer informatie

Hoppinger

 

/ Klantcase: Hoppinger

Hoppinger is een strategisch consultancybedrijf, creatieve digital agency en IT-huis in één. Om het beheer van hun applicaties te vereenvoudigen, koos Hoppinger voor een Managed Docker container oplossing. Lees over dit mooie partnership in deze nieuwe klantcase. 

Naar de case

ISAE

 

/ ISAE 3402 type 2

Naast onze eerder behaalde ISO 9001, ISO 27001 en NEN 7510 certificaten kunnen we nu ook met trots melden dat we in het bezit zijn van de ISAE 3402 type 2 verklaring!

✓ Nog meer controle en toezicht op security maatregelen
✓ Aantoonbaar in control op het gebied van security & compliance
✓ ISO9001 ✓ISO27001 ✓NEN7510 ✓ISAE3402

Meer informatie over security & compliance? Klik hier.

Meer over security

Evelien Dagostino

 

/ Nieuw in het team

Sinds 1 juni is ons sales team uitgebreid met een nieuwe collega. Evelien Dagostino is gestart in de rol van accountmanager. Ze neemt naast veel saleservaring ook kennis over team.blue met zich mee, aangezien ze hiervoor werkzaam was bij ons zusterlabel Hypernode. Evelien is ook lid van de ondernemingsraad van team.blue. Dat ze niet graag stilzit, uit zich ook naast haar werk. Spinning, tennis, of een leuke cursus of workshop. Zo brengt Evelien op alle vlakken iets nieuws binnen ons team. Welkom aan boord! 
 

GlobeScope

 

/ Spotlight: GlobeScope

Patrick Laenen - oprichter en CEO van GlobeScope - werkt al jaren op het snijvlak van business en IT. In de nieuwe rubriek ‘Spotlight' stellen we Patrick een aantal vragen over zijn bedrijf, ontwikkelingen binnen informatiemanagement en de toepassing van nieuwe technologie zoals artificial intelligence.

Naar het interview

Deel dit artikel