Update december 2021

Datum:

/ Bedankt voor de prettige samenwerking in 2021

We kunnen 2021 met recht een bijzonder jaar noemen. Er werd veel gevraagd van iedereen qua flexibiliteit en aanpassingsvermogen. Zaken die bij Proserve gelukkig in ons DNA zitten.

We zijn uitermate trots op onze partnerships dit jaar. Samen met onze klanten hebben we mooie projecten afgerond. Ook zijn we in de Emerce 100 gewaardeerd als nr #1 Managed Service Provider en scoorden we in het benchmark onderzoek van Giarte een 8.9 voor klanttevredenheid. 

Unicef

 

/ Steun aan UNICEF

Ook dit jaar hebben we besloten om samen en namens onze klanten een donatie te doen aan UNICEF. Om de mensen en specifiek de kinderen te steunen, die onze hulp nu het hardst nodig hebben. 

Namens alle klanten van Proserve zullen wij een donatie overmaken aan UNICEF ten behoeve van het Plastic Bricks project. Dit is een innovatief project, waarbij plastic afval verzameld wordt in een lokale recyclingfabriek. Vervolgens wordt dit afval gerecycled tot plastic bakstenen. Met deze bakstenen worden klaslokalen gebouwd, zodat kinderen überhaupt naar school kunnen. Een win voor de lokale economie, voor de natuur én voor de kinderen.

Meer over Plastic Bricks

We hopen dat we elkaar snel weer kunnen treffen in het komende jaar en dat we alsnog onze samenwerking kunnen vieren. Voor nu wensen we u fijne feestdagen en we spreken elkaar graag in het nieuwe jaar!

Hartelijke groet,
Team Proserve

Deel dit artikel