Team.blue en Register Group bundelen krachten

Datum:

Vandaag verwelkomen we een nieuwe speler binnen team.blue: Register Group!

Register Group is ruim 20 jaar gespecialiseerd in het aanbieden van digitale diensten voor professionals op het gebied van domeinnamen, hosting, e-mail, VPS en online applicaties. Hiermee is de groep erin geslaagd een toonaangevende speler te worden in de Italiaanse, Spaanse en Portugese domein- en hostingmarkt.

Door belangrijke kennis en ervaring binnen team.blue te delen, kunnen we als Proserve nog beter aan jouw wensen voldoen. Wat dacht je van snellere innovaties, een groter productaanbod en internationale availability-zones!

“We zijn een krachtige speler aan het vormen voor digitale diensten voor bedrijven en ondernemers in Europa. Team.blue brengt de beste experts in hun vakgebied samen én blijft een sterke lokale focus hebben. Samen met Register Group en ondersteund door de strategische expertise van Hg, ben ik ervan overtuigd dat team.blue in staat zal zijn om de meest innovatieve tools te kunnen bieden aan haar klanten. Bovendien worden we een ontzettend inspirerende werkgever voor onze talrijke collega’s in heel Europa.”

Jonas Dhaenens, Group CEO van team.blue

 

Lees het volledige persbericht

Deel dit artikel