Proserve Business Buddy van UNICEF

Datum:

Voor het tweede jaar op rij is Proserve officieel erkend Business Buddy van UNICEF. Als Business Buddy zet Proserve zich in voor het innovatieve Plastic Bricks project en draagt bij aan de verbetering van levens van kinderen op een concrete en resultaatgerichte manier. Kinderen die onze hulp, nu meer dan ooit, hard nodig hebben. Meer dan 460 miljoen kinderen (één op de drie) kunnen bijvoorbeeld geen thuisonderwijs volgen, omdat ze geen toegang hebben tot internet. 

Proserve & UNICEF

Proserve hecht veel waarde aan groei, ontwikkeling en samenwerking. Deze waarden vinden wij terug bij UNICEF. De keuze voor UNICEF was dan ook niet ingewikkeld. Ook op een meer persoonlijk niveau is er een match, aangezien we als bedrijf onlosmakelijk verbonden zijn met kinderen. Onze werknemers zijn vaak ouder of verzorger. Kinderen zijn de toekomst en daar moeten we zuinig op zijn. Daarom sluit de missie van UNICEF als goed doel goed aan bij waar Proserve voor staat: alle kinderen de kans geven op een onbezorgde jeugd, waarin ze kunnen spelen, leren en volop kansen krijgen om hun talenten te ontwikkelen.

Plastic Bricks project

Proserve steunt als Business Buddy het Plastic Bricks project.  Een innovatief project, waarbij plasticafval wordt ingekocht en wordt gerecycled in een lokale recyclingfabriek tot plastic bakstenen. Met deze bakstenen kunnen weer klaslokalen worden gebouwd, zodat kinderen überhaupt naar een school kunnen. Een win voor de lokale economie, voor de natuur én voor de kinderen.

Ook Business Buddy worden?

Wil je met jouw bedrijf net als Proserve een verschil maken? Ontdek dan of Business Buddy worden bij je past. Kijk op www.unicef.nl/business-buddies voor meer informatie.

Unicef Business Buddy

Deel dit artikel